Şarkıcı Zehra Gülüç Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Bilal Hancı’nın şarkıcı Zehra ile birlikte Bal isimli şarkıya imza atmasıyla birlikte Şarkıcı Zehra Gülüç kimdir ? sorusu merak edilmeye başlandı. Hakkında tüm merak edilenleri sizlerle paylaşıyoruz.

sarkici zehra guluc kimdir nereli kac yasinda

Şarkıcı Zehra Gülüç kaç yaşında ? 2022 yılı itibariyle 24 yaşındadır. 6 Kasım 1998 Mersin doğumlu olan güzel Türk pop şarkıcısıdır. Seslendirmiş olduğu ve Bilal Hancı’nın da seslendirdiği “Cennetten Çiçek” adlı şarkı ile tanınmaya başlamıştır. Amatör olarak açtığı YouTube kanalına yüklediği Cennetten Çiçek isimli tekli şarkıyı Ece Erken, Gülben Ergen ve Mustafa Sandal gibi birçok sanatçı paylaşmıştı ve çok fazla sayıda dinlenmişti. Şarkıcı Zehra Gülüç nereli ? genç sanatçı Mersin doğumlu olsa da aslen Tunceli’lidir.

Liseyi Güzel Sanatlar Lisesi’nde okumuş ve ardından Kırıkkale Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’ni kazanmıştır. Zehra, 2014 yılında babasını trafik kazasında kaybetmiş ve acı durum sonrasında da müziğe daha sıkı sarılmıştır. Cennetten Çiçek isimli şarkısıyla dünya genelinde büyük bir üne kavuşmuştur.

Henüz 16 yaşında iken sesinin farklılığı ve arkadaşlarının desteklemesiyle birlikte cover yaptığı parçaları YouTube’da açtığı kanalına yükleyerek daha küçük bir kitleye hitap ederken bir gece “Cennetten Çiçek” adlı parçayı ekstra bir beklentisi olmadan yüklemiş ve hiç beklemediği kadar yoğun bir ilgi görmüştür. Daha sonrasında da birçok kişi tarafından seslendirilen ve oldukça yoğun ilgi gören “Cennetten Çiçek” şarkısının söz ve müziği Koray Albayrak ile Enes Yıldırım’a aittir.

Instagram adresi ve Youtube kanalı zehraguluc şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmından yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir