Şarkıcı Doğuş Babalık Davası İçin DNA Örneği Verdi

Şarkıcı Doğuş’un bir oğlu daha mı ortaya çıkıyor? 22 yaşındaki Seyid isimli genç, bir süredir hayatını Azerbaycan’da sürdüren şarkıcı Doğuş’un gerçek babası olduğu iddiasıyla mahkemeye başvurdu. Sürecin uzamasını istemeyen Doğuş, gencin gerçek babası olup olmadığının ortaya çıkması için DNA örneği verdi.

dogusun karisi esi hoskedem

Doğuş kimdir?

‘Gamsız’, ‘Bunun Adına Yürek Derler’, ‘Yalancı’ ve ‘Yemin Ettim Sana’ parçalarıyla bir döneme damga vuran şarkıcı Doğuş, 2014’te ise Azerbaycanlı sunucu ve gazeteci Hoşkedem Hidayetkızı ile dünya evine girmişti. Ünlü ismin, Hidayetkızı ile evliliğinden Arda ve Arın adında iki oğlu bulunuyor. Asıl adı Orhan Baltacı olan Doğuş, uzun zamandır ailesiyle birlikte Azerbaycan’da yaşıyordu. Azeri sunucu Hoşkedem Hidayetkızı’nın, DNA sonucuna göre sekiz yıllık evliliğine devam edip etmeme kararını vereceği öğrenildi.

dogusun oglu seyid

Öte yandan gencin, ünlü şarkıcıya olan benzerliği dikkat çekti.

Hoşkedem Hidayetkızı kimdir?

13 Ocak 1974 tarihinde Bakü’de dünyaya geldi. Azerbaycan’da ‘Sen Tek Değilsin’ isimli program yapan Hoşkedem Hidayetkızı, Azerbaycan’ın en ünlü kadın spikerlerinden biridir. Savaş muhabirliği, gazetecilik, televizyon sunuculuğu yapmıştır. 2014 yılında, asıl adı Orhan Baltacı olan Doğuş ile nikah masasına oturdu. İki ülke arasında mekik dokuyan çift, 2016 yılında ikiz bebeklerini kucaklarına alınca İstanbul’a yerleşti. Erkek çocuklarına Arin Aras ve Arda Aslan isimlerini verdiler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir