Rope Kimdir, Nereli, Gerçek İsmi Ne?

Mayıs 10 isimli parça ile popüler hale gelen ve merak edilen isimlerden olan Rope kimdir ? hakkında tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

rope kimdir nereli gercek ismi ne

Son dönemin en popüler şarkılarından birine sahip olan Rope, adını her yerde duyurmaya başladı. Rapçi Rope nereli ? aslen Isparta’lı olup Ankara’da yaşamaktadır. Rope gerçek ismi nedir ? gerçek ismi Onur Doğan’dır. Rope sahne adını kullanmaktadır.

Mayıs şarkı serisiyle trendleri belirleyen Onur Doğan, kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Bu durumda, dinleyiciler Rope’un kim olduğunu merak etmeye başladı.

Rapçi Rope kaç yaşında ? 2024 itibariyle 27 yaşındadır. Rope olarak bilinen sahne adıyla tanınan Onur Doğan, 27 yaşındadır. “Mayıs” adlı şarkı serisiyle rap sahnesine adım atan Rope, kısa sürede milyonlarca insanı etkisi altına aldı.

Onur Doğan Rope neden Mayıs şarkıları yazıyor ?
Mayıs serisi şarkılarının sebebinin aşk hikayesi olduğu biliniyor ancak tam olarak bu konuda hiç açıklama yapmamıştır. Açıklama yapmadığı halde detaylı söylentiler çıkmaktadır.

Instagram hesabı ropeonline şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir