Polivit Şurup Ne İşe Yarar? Polivit Şurup Kullananların Yorumları

Eğer “Polivit Şurup” kullanmayı düşünüyorsanız, doktorunuza veya eczacınıza danışarak doğru ve güvenli kullanımı hakkında bilgi almanız önemlidir. Ayrıca, herhangi bir ilacın veya takviyenin sizin için uygun olup olmadığına karar verirken mevcut sağlık durumunuzu, kullanmakta olduğunuz diğer ilaçları veya takviyeleri ve mevcut beslenme alışkanlıklarınızı göz önünde bulundurmak önemlidir. İnternet üzerinden araştırma yaparak bir ilacı kullanmaya başlamak doğru değildir.

polivit surup

Polivit Şurup Ne İşe Yarar? Polivit Şurup Kullananların Yorumları

  • Bu ilacın etken maddesine ya da yardımcı maddelerine karşı alerjiniz varsa bu ilacı kesinlikle kullanmayınız.
  • Bu şurup, vitamin gereksinimleri için kullanılır.
  • Bu şurubu kullanırken, idrar rengi normalden daha koyu sarı olabilir. Bu durum çok normaldir.
  • Bu ilacı mutlaka doktorunuzun belirttiği dozda kullanmalısınız. Aksi takdirde hipervitaminoza yüzünden yan etkiler ortaya çıkabilir. Alerjik cilt tahrişleri, mukoza ülserleri, deri döküntüleri, yanma hissi ve baygınlık hissi gibi yan etkiler meydana gelebilir.
  • Bu ilacı 3 aylık ve üzeri bebekler ile çocuklarda kullanabilirsiniz.
  • Polivit Şurup Yan Etkileri

    Bu şurubun yan etkileri arasında ürtiker, yüz, dudak, dil ve boğaz bölgesinde şişme, karın ağrısı ve solunum güçlüğü vardır. Bu yan etkiler nadir olarak görülür. Fakat bu yan etkilerden herhangi birini gördüğünüz anda acil ilacı kullanmayı bırakmalısınız ve hemen bir doktora başvurmalısınız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir