Ozon Tedavisi Nedir?

Ozon tedavisi birçok yerde kenar köşede yaygın bir şekilde yapılıyor. Bir de güzellik merkezlerinde uzmanların olmadığı yerlerde de uygulanabiliyor. Ozon tedavisi illa yapılacaksa uzman doktorların olduğu yerlerde yapılmalıdır.

Hastanın koluna serum gibi bir sistem bağlanıyor ve damardan 1 su bardağı kan alınıyor. Cam şişede bekletilen kana ozon gazı veriliyor ve ozonlu kan yeniden damara veriliyor. Tam olarak ozon tedavisi bu şekilde oluyor.

Ozon tedavisinin yararlarının yanısıra gençleşme ve güzelleşmede de kullanılıyor. Antioksidan sistem üzerinde de etkili. Kan dolaşımında problem olanlar için de etkili bir uygulama. Eklem ağrıları, kireçlenme, bel boyun fıtıkları, diyabet, alerji ve astım hastalarının da tercih ettiği bir sistem.

Aslında bu sistem bir umut sömürüsü. Kanı alıp evirip çevirip geri koymaktan başka bir şey değil. Toplamda 10 dakikalık bir uygulama. Tercihinize göre 10 seans gibi öneriyorlar. Her seans ücreti 80-100 tl arasında değişiyor. Uygulatanların çoğu da bir fayda görmüyor. Sadece psikolojik olarak bir rahatlatma hissi veriyor. Olan size oluyor. Bu bir umut tacirliğidir. Küçük kliniklerde bu işten geçimini sağlayan sözde uzmanlar beyaz önlüğü giyip ortada dolanıyor. Son umudunu buna bağlayan hastalar bir çare bu yönteme başvuruyor. Merkezlere gelen hiçbir hasta geri çevirilmiyor ve uygulamaya başlanıyor. Öyle ki buralarda sıra oluyor. Lütfen bu tür uygulamalara kanmayınız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir