Neslim Güngen Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Yaptığı çalışmalar ve ulaştığı başarılarla on binlerce kadına rol model olan Neslim Güngen, kendisi gibi hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlemek isteyen tüm kadınlara iş istihdamı sağlamak üzere Gelecek Neslim Derneği’nin çalışmalarını da sürdürmektedir.

neslim gungen kimdir nereli kac yasinda

Son zamanlarda Şiirimin dili, Mecburum sana, Anlayana, Kara Liste gibi şarkılarla müzik dünyasına da atmıştır. Instagram üzerinde 3 milyon üzeri takipçisi bulunan güzellik uzmanı fenomen Neslim Güngen kimdir ? hakkındaki tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

Neslim Güngen, Güzellik Merkezi sektöründe ve CosmoNES Medikal, Fibroderms, Clines ve Cosmex’in gibi markaların da kurucusu olup 21 yıldır güzellik sektöründe hizmet vermektedir. Neslim Güngen nereli ? aslen Gümüşhaneli’dir. Babası Gümüşhaneli olup annesi de Çankırılı’lıdır. Neslim Güngen kaç yaşında ? 2020 yılı itibariyle 36 yaşındadır. 1986 yılında İstanbul’da doğmuştur.

Neslim Güngen henüz 13 yaşındayken bir kuaför salonunda çalışması ile birlikte hem iş hayatına hem de güzellik sektörüne adım atmıştır. O yıllarda maddi zorluklar nedeniyle okul hayatına ara vermiş olsa da önce liste eğitimini tamamlamış, ardından üniversiteden mezun olmuştur. Henüz 19 yaşındayken anne olmuş olup 22 yaşındayken de ilk evliliği bittikten sonra 4-5 yıl boyunca Almanya ve Hong Kong gibi dünyanın önemli merkezlerinde sektörüyle ilgili eğitimler almıştır. Neslim Güngen eski eşi ve Neslim Güngen ilk eşi kimdir ? çok merak edilmektedir. İlk eşinin adı Eren Aydın’dır.

2007 yılında ise sosyal medyada paylaştığı profesyonel makyaj videoları ile kendinden bahsettirmeyi başarmaya başlamıştır. 2013 yılında da bugün hem hayat arkadaşı hem de iş ortağı olan İnanç Güngen ile tanışmıştır. Bugüne kadar birçok başarıya imza atan Neslim Güngen; Quality Dergisi’ne de kapak olmuş, “Yılın En Başarılı Girişimci Kadını” gibi çok sayıda ödülün sahibi olmuştur. Ayrıca, Ekonomide Kadın Eli’nden ve Altın Marka’dan ödüller almıştır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir