Melissa Vargas Kimdir, Eşsinsel Mi, Lezbiyen Mi, Kaç Yaşında?

A Milli Voleybol takımı sporcusu Melissa Vargas, takımın en dikkat çeken isimlerinden biri. Nereli olduğunun merakı yanı sıra erkeksi giyim tarzı ve tavırları sebebiyle cinsel tercihleri de merak ediliyor. 16 Ekim 1999’da Küba’da dünyaya gelen Melissa’nın aslen nereli olduğu Türk olup olmadığı merak konusu..

melissa vargas

Melissa Vargas Kimdir, Eşsinsel Mi, Lezbiyen Mi, Kaç Yaşında?

Melissa Vargas, voleybola 8 yaşında okul takımında adım attı. Lisede Cienfuegos Cuba takımıyla antrenmanlara çıkmaya başlayan Vargas, 12 yaşında alt yaş kategorilerinde Küba Milli Takımı için oynamaya başladı. 2016-17 sezonunda Agel Prostejov takımına transfer olan oyuncu, 2018-19 sezonuyla birlikte Fenerbahçe’ye katıldı. 2022-2023 voleybol sezonu Misli.com Sultanlar Ligi Final etabının en iyi pasör çaprazı ödülüne layık görülen Vargas, aynı zamanda final etabının en değerli (MVP) oyuncusu seçildi. Giyim tarzı maskülen olduğu için lezbiyen olduğu düşünülse de sevgilisinin olup olmadığı bilinmiyor.

Melissa Vargas Malatyalı mı?

Melissa Vargas, Fenerbahçe’de 44 numaralı formayı giydiği için Malatyalı ünvanı buradan geliyor. Aslen Kübalıdır.

Melissa Vargas Türkiye’ye nasıl geldi? Milli takıma nasıl girdi?

2018 yılında Fenerbahçe’ye transfer oldu. 9 Nisan 2021’de Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı oldu ve TC kimliği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eliyle kendisine verildi.

Melissa olan ilk adını Melisa olarak değiştirdi. 2022-2023 sezonunda Çin Ligi’nde Tianjin formasıyla oynadıktan sonra Fenerbahçe’ye geri döndü. Melissa Vargas, Türk formasını giydiği ilk sezona, kariyerinin zirvesine çıktı. Sadece elde ettiği başarılarla değil, Ay-Yıldızlı takımımıza kattığı değerle de adeta gönüllerin ‘MVP’si oldu. Şampiyonada en hızlı servis dünya rekorunu Boskovic’in elinden alan Küba asıllı milli sporcu Vargas, Almanya (18), İsveç (19), Azerbaycan (20), Yunanistan (22), Belçika (27), çeyrek finalde Polonya (24), yarı finalde İtalya (26) maçlarının en skorer ismi olmakla kalmadı, finalde de Sırbistan’a 41 sayı atarak şampiyonluğu getirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir