Londra’da Bir Türk Kızı

Başkalarının hayatları bizi her zaman kendine çekmiştir. Yan komşuyu, karşı apartmanda oturan kadını farkında olarak ya da olmayarak izlemişizdir. İnternet ortamları sayesinde artık çok zorlanmadan oturduğumuz yerden başka hayatları izleyebiliyor ve gerekirse merak ettiklerimizi çekinmeden söyleyebiliyoruz. Hatta kimi zaman haddimizi de aşıp normalde söylemeye cesaret edemeyeceklerimizi de pat diye yazıveriyoruz. Bu bağlamda muhappatlarımızın da sabrı takdire şayan.

Londra’da yaşayan bir Türk kızı olan Işınsu Hakgüden de Türk kadınlarının hayatını merakla takip ettikleri insanlardan biri. Su Hanım, enerjik, kabına sığmayan bir mizaca sahip. Yüksek sesle çektiği samimi videoları ilgiyle takip ediliyor. Kendi kendine saatlerce konuşabilen biri ve sohbetini dinlerken çok yakın bir arkadaşınızla görüşürcesine sıkılmadan zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. O kadar içten ki videolarını seyrettikçe onu ailenizden biri olarak görmeye başlıyorsunuz.

Londra’ya nasıl gittiği, Pakistanlı olan eşiyle nasıl tanıştığı hep merak ediliyor. Bu ve benzer soruların cevaplarını kendi çektiği videolarda zaten vermişti. Aly adındaki eşiyle çok mutlu ve bir de Zoey adını verdikleri bir kız çocukları var. Hamilelik haberini de yine youtube videolarında bizzat kendisi “Hamileyimmm!” nidalarıyla heyecan içinde vermişti. Zor geçen doğumunu, alışveriş maceralarını, güzellik sırlarını da yine sohbet tadındaki videolarından öğrendik. Geçen yaz eşi ve kızıyla birlikte gittikleri Pakistan macerası da merakla soluksuz okundu. Kısacası O’nun hayatı merakla takip ediliyor.

Makyaja olan düşkünlüğünü de bilen biliyor ki “Serenay Sarıkaya Makyajı” çok beğenilmişti. Merak edenler youtube üzerinden Londradabirtürkkızı ismiyle tüm videolara ulaşabilirler. Sosyal medyada da yine aynı isimle hesapları bulunuyor. Ona eşi ve çocuğuyla birlikte güzel günler geçirmesini diliyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir