Kenan Işık’ın Son Durumu

Kenan Işık, yaklaşık 8 ay önce görünmez bir kaza geçirmişti. O kadar çok seviliyordu ki Türkiye genelinde bir üzüntü yarattı. Ses tonuyla, karizmatik ve kendinden emin duruşuyla birçok kadının hayranı olduğu bir isimdi. “Kim Milyoner Olmak İster?” adlı bilgi yarışmasını yıllardır severek sunuyordu. Taklitleri bile sevilerek izlendi. Ona bir şey olmasın diye dualar edildi.

Amerikan Hastanesi’nde 4 ay tedavi gördükten sonra, 29 Temmuz’da ambulans uçakla Almanya’nın Baden Württemberg eyaletindeki Friedrichshafen kenti havalimanına götürülmüş, buradan da özel bir merkeze nakledilmişti.Kenan Işık bu merkezde 3,5 ay boyunca nöro-rehabilitasyon tedavisi gördü.

8 aydır bilinci kapalı olan Kenan Işık, akşam saatlerinde Sağlık Bakanlığı’na ait ambulans uçakla İstanbul’a getirildi. Ambulans uçağın Atatürk Havalimanı’na inişinden kısa süre sonra, aprona giren bir ambulans, uçağın yanına kadar yanaştı. Kenan Işık’ın sağlık görevlileri tarafından ambulansa konulmasından sonra, ambulans havalimanından ayrıldı. Sanatçının tedavisine evinde devam edileceği öğrenildi.

67 yaşındaki sanatçının iyi olmasını diliyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir