Kadir Ezildi Diş Macunu Tanıtımında Küfür Etti

Ünlü sosyal medya fenomenlerinden olan Kadir Ezildi, sık sık ürün tanıtımları yapıyor. Televizyonda, “Temizlik Benim İşim” adlı temizlik ve düzen programını da sunan Ezildi, İnstagram hesabından bir diş macunu için story paylaştı. Yaptığı hatayı sonradan fark eden Kadir Ezildi, son attığı hikayeyi silene kadar birçok kişi onu izlemişti. Birçoğunun kadınlardan oluştuğu Ezildi takipçileri küfürlü hikayeden sonra tepki gösterdi.

Kadir Ezildi Diş Macunu Tanıtımında Küfür Etti

Diş macununu samimi bir şekilde tanıttıktan sonra videonun son kısmını silmeden paylaşan Ezildi, hikayenin sonunda “Eşeğin s.kini alırsınız” şeklinde bir küfür etmişti. Bu tanıtım hakkında, hikayeyi menajerine atmak için çektiğini ve paylaşırken son kısmını silmeyi unuttuğunu ifade etti.

kadir ezildi dis macunu reklami

Kadir Ezildi kimdir, nereli?

24 yaşındaki Kadir Ezildi, İstanbul’da annesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalışmıştı. Kadir, sosyal medyada paylaştığı videolarla popüler hale gelmiş ve katıldığı televizyon programıyla geniş bir izleyici kitlesine ulaşarak herkesin sevgisini kazanmıştı. Videoları, temizlik konusundaki takıntılarını, ailesi ve komşularıyla olan ilişkilerini yansıtıyor ve mahalle kültürüne olan özlemimizi gidererek adeta “ailemizin çocuğu” olmuştu. Özlü sözleri, esprili üslubu ve günlük yaşamdaki maceralarıyla artık bir fenomen haline gelmişti.

Kadir Ezildi’nin temizlik takıntısı, anne ve babasının ayrılmasından sonra başlamıştı. Evini çok seviyor ve sürekli temizlik yapıyordu. Ancak annesi ve erkek kardeşi, evde kendilerini misafir gibi hissettiklerinden dolayı bu durumdan pek memnun değillerdi. Kadir’in sürekli diken üstünde olması, bir yeri kirletmemek için gereğinden fazla dikkat etmesinden kaynaklanıyordu.

Temizlik konusundaki takıntısının yanı sıra düzen konusunda da oldukça titizdi. Kazandığı tüm parayı temizlik malzemelerine ve evin dekorasyonuna harcıyordu. Hatta evdeki mobilyaları kendi temizlik anlayışına uymadığı gerekçesiyle değiştirmişti. Market alışverişinde temizlik ürünlerinin olduğu reyonda uzun zaman harcıyordu, ürünleri dikkatlice inceliyordu ve evdeki bütün temizlik işlerini kendisi yapıyordu. Erkek kardeşine bile sürekli kıl döküleceği endişesiyle ağda yaptıracak kadar temizlik hastasıydı. Çamaşır suyunu “temiz olması için çiçeklere bile dökerim” diye açıklıyordu. Misafirlerin habersiz gelmelerine izin vermiyor, onlardan ilk olarak banyoya gitmelerini ve ayaklarını yıkayarak çoraplarını değiştirmelerini istiyordu.

Kadir, takıntısının farkındaydı, ancak bunun için tedavi görmeyi düşünmüyordu. Bu durum, annesinin en büyük korkusu olarak kalıyordu ve evlenecek birini bulmakta zorlanacak olması onu endişelendiriyordu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir