Kadın Gözüyle Hayattan Kareler Yarışması

Anadolu Hayat Emeklilik şirketi geçtiğimiz yılda da bir fotoğraf yarışması düzenlemişti. Bu sene de aynı yarışma tekrar ediyor. Yarışma 2007’den bu yana her yıl düzenleniyor. Yarışmanın birincisi 5.000 TL, ikincisi 3.000 TL, üçüncüsü ise 1.000 TL ile ödüllendirilecek. Ayrıca sergilenmeye değer bulunan her esere de 250 TL telif ödenecek.

“Kadın Gözüyle Hayattan Kareler ‘14” fotoğraf yarışmasının konusu “Hayata Dair” olarak belirlenmiştir. Yarışmanın amacı, amatör veya profesyonel kadın fotoğrafçıların; kendi objektiflerinden hayata ve dünyaya bakışlarını yansıtan eserlerini toplumla paylaşmaya aracı olmak, onların motive olmasına katkıda bulunmaktır.
Fotoğrafçıların eserleri jüri tarafından değerlendirilecektir. Yarışma; Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. tarafından, sanata ve sanatçıya saygı bağlamında TFSF – Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu desteğiyle düzenlenmektedir.

Yarışma, Seçici Kurul dışında konuya ilgi duyan, son başvuru tarihine kadar 18 yaşını dolduran ve üzeri, tüm amatör veya profesyonel kadınlara açıktır.

Yarışma Başlangıç Tarihi : 2 Ocak 2014
Son Katılım Tarihi : 12 Mart 2014
Değerlendirme Toplantısı : 27 Mart 2014
Sonuç Bildirimi : 2 Nisan 2014
Ödül Töreni ve Sergi : Mayıs 2014’ün ilk yarısı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir