Hazal Çakmak Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Merak edilen isimlerden olmayı başaran Model, Türkiye Güzeli, Dansçı Hazal Çakmak kimdir ? hakkında tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

hazal cakmak kimdir nereli kac yasinda

Hazal Çakmak kaç yaşında ? 2023 yılı itibariyle 26 yaşındadır. 16 Haziran 1997’de İzmir’de doğmuştur ve terazi burcudur. Hazal Çakmak nereli ? aslen İzmir’lidir. İzmir Kız Lisesi’nden mezun olduktan sonra Türkiye Güzeli Hazal Çakmak, eğitimine ODTÜ Sosyoloji Bölümü’nde devam etmiştir. Miss Koza’da ve Miss Tourism Turkey 2020 yarışmalarında Türkiye Güzeli seçildikten sonra adından söz ettiren isim olmayı başarmıştır.

Dans konusunda da oldukça yetenekli olan Hazal Çakmak, 2015 yılında bir süre tango ve swing dansı ile ilgilenmiştir. Yine çok kısa bir süre Mehmet Özgür Ersan’ın yönettiği Kirpi adlı Dergide yazılar yazmıştır.

Dans ve editoryal yetenekleriyle öne çıkan Çakmak, bu yeteneklerinin yanı sıra güzelliğine de güvenmektedir. 2020 yılında jüri üyelerinin Eva Maya, Banu Alkan ve Ece Gursel olduğu Miss Koza ve Miss Tourism Turkey yarışmalarında da birinci olmayı başarmıştır.

Modellik kariyerinin yanında sinema ve televizyon dünyasında da yer bulmak amacıyla çalışmalar yapmaktadır. Aldığı birkaç film teklifi de oldu, ancak şu anda değerlendirme aşamasında olduğunu belirtmiştir. Güzel ve aklına yatan senaryolar olursa, oyunculuk konusunda da başarılı olacağına inandığını söylemektedir.

Instagram hesabı hazalcakmak760 şeklindedir. Kendisini Instagram üzerinden takip edebilirsiniz.

hazal cakmak kimdir nereli kac yasinda 2hazal cakmak kimdir nereli kac yasinda 3

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir