Hafsanur Sancaktutan Transparan Giydi

Oyunculuk yapan Hafsanur Sancaktutan, giyim tarzıyla dikkatleri çekti. Üzerinde neredeyse göğsünü açıkta bıracak bir bluz vardı. Sütyensiz bir şekilde dolaşmayı da ihmal etmedi. Altında ise transparan etekle tarzını tamamlamıştı. Eteğin altındaki beyaz iç çamaşırı görünüyordu. Paris sokaklarında cesur pozlar veren Sancaktutan, düzgün fiziğiyle görenleri hayran bıraktı.

hafsanur sancaktutan transparan

Hafsanur Sancaktutan Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

20 Mart 2000 yılında dünyaya gelen Hafsanur Sancaktutan, İstanbul doğumludur. Aslen Rizeli olan ünlü isim, tiyatroya ilgilidir. 2018 yılında yayınlanan ‘Gülperi’ dizisinde ekranlara ilk kez adım atan Sancaktutan, yaptığı başarılı tiyatro oyunları ile birçok ödülün sahibi olmuştur. Aşk Ağlatır dizisinde Ada Meryem karakteri ile hafızalara kazınan ünlü isim, son olarak Son Yaz dizisinde Yağmur karakterini canlandırmıştı. Hafsanur Sancaktutan’ın son projesi Disney Plus ekranlarında yayınlanan Dünyayla Benim Aramda adlı dizi olmuştur. Bu projede başrolleri Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy ile paylaşmıştır.

Hafsanur Sancaktutan’ın rol aldığı diziler şu şekildedir;

  • Dünyayla Benim Aramda / 2022
  • Son Yaz / Yağmur / 2020
  • Aşk Ağlatır / Ada Meryem / 2019
  • Gülperi / Fidan / 2018

Hafsanur isminin anlamı nedir?

Gözeten, koruyan anlamlarını taşır. Bu isim ise, Arapçada “Muhafız” sözcüğünün yerine tercih edilen Hafsa isminin kullanıldığı bilinir. Bu isim, aslında Farsçada “aslan yavrusu” anlamına gelir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir