Grup Hepsi Barıştı

Bir zamanların ünlü grubu Hepsi, genç kızların ve miniklerin gözdesiydi. Yasemin, Eren, Gülçin ve Cemre’den oluşan gruba yoğun ilgi gösteriliyor, müzik kliplerinde yaptıkları danslar taklit ediliyordu. “Hepsi 1” isimli bir dizide bile oynadılar. Aradan zaman geçince, yaşanan tatsızlıkların sonucunda, grup dağıldı ve birlikte klip çekip şarkı söylememeye başladılar. İlk albümlerini ve çıkışlarını 2005 yılında yapmışlardı.

hepsi baristi

Grup Hepsi neden dağıldı?
Grup üyelerinden Gülçin Ergül’ün kendi albümünü yapmak isteyerek gruptan ayrılmasıyla küskünlük başlamıştı.

Hepsi Grubu Barıştı mı?
2020 yılı karantina günleri onlara yaradı ve barıştılar. Grubun yeniden birlikte şarkı söyleyeceği bekleniyor. 2000’li yılların başında, minik kızların “Ben Cemre’yim, Ben Eren’im” diyerek taklit ettikleri grup adeta bir idoldü. Cemre Kemer, sosyal medya hesabından Gülçin ile olan mesajlaşmasını paylaşıp, “İyi günler dileriz” notu ile paylaştı. Mesaj içeriğinde ise sesli mesajlar olması gözlerden kaçmadı. Grup Hepsi’nin fanları ise bu gelişmeler sonrasında adeta sosyal medyayı salladı. İkilinin sohbetine bakıldığı zaman aralarındaki buzların eridiği de gözüküyor.

Grup üyeleri kimdir?

Eren Bakıcı – 18 Mayıs 1984’te İstanbul’da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Devlet Konservatuvarı Bale Bölümü’nde ortaöğretim ve liseyi bitirdi. Aynı okulda Modern Dans eğitimini 2006’da tamamladı. Londra’da Urdang Dans Akademisi’nde ve Budapeşte Dans Okulu’nda eğitim almıştır. Dans@ grubu ile Türkiye’yi Çin’de temsil etti. Şan ve piyano, oyunculuk dersleri almış Reklam jingle’ları seslendirmiştir. Yıldızların Altında müzikalinde oynadı. Michael Jackson ve Britney Spears gibi sanatçılarla çalışan Selahattin Kara ile çalıştı. Aynı zamanda “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı tiyatro gösterisinde yer aldı.

Cemre Kemer – 17 Şubat 1985’te İstanbul’da doğdu.Lütfü Banat İlkokulu ve Sedat Simavi İlkokulu’nda okuduktan sonra Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Devlet Konservatuvarı Bale Bölümü’nde ortaöğretim ve liseyi bitirdirdikten sonra aynı okulda Klasik Bale eğitimini tamamladı. Atatürk Kültür Merkezi bünyesindeki çocuk balelerinde çeşitli roller alan Kemer, çeşitli müzik kliplerinde oyuncu olarak çalışmış, şan ve piyano, oyunculuk dersleri almış ve reklam jingleları seslendirmiştir. Cemre aynı zamanda yakın arkadaşlarıyla bir şirket kurdu ve prodiction’lık yapıyor.

Yasemin Yürük – 21 Eylül 1986’da İstanbul’da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Devlet Konservatuvarı Bale Bölümü’nde ortaöğretim ve liseyi bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi’nde Klasik Bale eğitimini tamamladı. ATATÜRK Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesinin sergilediği oyunlarda üç yıl boyunca rol aldı. Özel şan ve piyano, oyunculuk dersleri aldı. Reklam jingleları seslendirdi. Aynı zamanda “Çok Güzel Hareketler Bunlar” da yer aldı.

Gülçin Ergül – 1985 yılında İstanbul’da doğdu. 8 yaşındayken Pera Güzel Sanatlar Akademisi’nde piyano eğitimi almaya başladı. Aynı zamanda AKM Devlet Opera ve Balesi’nin çocuk korosunda yer aldı. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Akademisi Devlet Konservatuvarı’nın bale bölümünü kazandı, ortaokul ve lise yıllarını bale üzerine tamamladı. AKM çocuk balesinde çalıştığı yedi yılın ardından ayrıldı. Kuşadam ve Prens, Kül Kedisi, Fındıkkıran, Uyuyan Güzel, Kral ve Ben, Midas’ın Kulakları, Turandot gibi oyunlarda senelerce çocuk dansçı olarak performans gosterdi. Lisans yıllarinda yine MSGSÜ Devlet Konservatuvarı’nın Modern Dans bölümüne geçti.

Şarkıları : https://www.mp3yukleindir.com/sanatci/grup-hepsi-mp3-indir-muzik-dinle

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir