Filiz Kemal Tuttur Dur Kimdir, Filizzade Official Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Tuttur Dur isimli şarkısı ile Tiktok üzerinde akım oluşan ve oldukça paylaşılan Filiz Kemal tuttur dur kimdir ? bu minik kızla ilgili ulaştığımız tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

filiz kemal tuttur dur kimdir filizzade official kimdir nereli kac yasinda

Tiktok üzerinde 1.3M Takipçi, Instagram üzerinde 674 bin takipçi ve Youtube üzerinde de 774 bin aboneye sahiptir. Filiz Kemal Tuttur Dur nereli ? aslen Özbekistan’lıdır. Türkçe, İngilizce, Rusça ve Özbekçe bilmektedir. Özbekistan’da yaşayan minik prenses ilgi çeken videolarla ve Tiktok akım videolarıyla şarkılar söyleyerek oldukça ilgi çekmektedir. Hem hareketli danslarıyla hem de şarkılarıyla dikkat çeken Filiz Kemal Tuttur Dur kaç yaşında ? bu bilgi maalesef bulunmuyor. Filiz Kemal kimdir konusuyla ilgili bilgilere ulaştıkça sizlere bu sayfa üzerinden iletmeye devam edeceğiz.

Instagram hesabı filizzadeofficial şeklindedir. Tiktok hesabı da filizzadeofficial ve filizzadelive olarak iki tanedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz siz de yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz. Resmi Instagram hesabı https://www.instagram.com/filizzadeofficial/ şeklindedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir