En Etkili Çamaşır Suyu Hangisi?

Piyasada o kadar farklı markada ürün var ki her birini öğrenmek imkansız. Aynı işi gören çamaşır suları arasında öyle fiyat uçurumları var ki insanı şaşırtıyor. Bim marketlerinin ürünlerine insanlar tedirgin yaklaşmaktan vazgeçti. Ürünlerin fiyatları çok uygun. Markalarını daha önce duymadıkları için deneyenlerden fikir almak istiyorlar.

Bim’de herkesin bildiği marka olan Domestos ve Bim’in kendi markası olan Güldal çamaşır suları yan yana duruyor. Aralarında neredeyse 1.5 TL fiyat farkı var. Bu yüzden eller genelde ucuz olana gidiyor. Biz de denemek amaçlı aldığımız Güldal markası ile ilgili fikirleri yazmaya karar verdik. 3 farklı renkte şişesi var. Biz tuvalette beyazlık, temizlik istediğimiz için beyazını aldık. Klozette daha önce birçok markayı denedik. Özellikle tuvalet için parlaklık verdiğini iddia eden ürünlerden kesinlikle memnun kalmadık. Domestos da hikaye kaldı. Ancak Güldal’ın beyaz ambalajlı “kar beyazlığı” sloganıyla satılan kıvamlı çamaşır suyu inanılmaz bir parlaklık verdi. Tuvaletin içinde hiç leke bırakmadı. Gerçekten gönül rahatlığıyla tavsiye edebiliriz ki siz de farkı göreceksiniz. Fiyatı 1.90 TL, domestos da tam olarak 4.90 tl. Aradaki fark gerçekten denemeye değer.

Aynı şekilde Mr Bee yazan Bim’e özel cif de Cif markasına göre çok ucuz ve aynı etkiyi de gösteriyor. Yani her zaman pahalı olan kalitelidir diye bir şey yok. Deneyin siz de görün.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir