Doktor Tayyar Öz Kimdir, Nereli, Neden Açığa Alındı?

Dilan Polat ve eşinin ailesinin gözaltına alınmasının ardından gözler diğer İnternet fenomenlerinin gösterişli hayatlarına çevrildi. Feyza Altun’un işaret ettiği isimler arasında yer alan Özlem Lina Öz ve Dr. Tayyar Öz çifti, bir kozmetik firması kurduğu ve 2022 yılında 245 bin TL vergi ödediği iddiasıyla gündeme gelir. Ancak, bu çiftin 2022 model bir Range Rover gibi lüks bir araca sahip olmaları, Altun’un dikkatini çeken bir diğer nokta. Bu konu çeşitli iddialarla birlikte inceleniyor.

tayyar ozozlemozTayyar Öz Özlem Lina Öz

Ayrıca, Dr. Tayyar Öz’ün soyadı ve mesleği de ilginç bir detay içeriyor. Avukat Altun, Dr. Tayyar Öz’ün soyadının “Öz” olduğunu ve bazı bilgilere göre “Tayyar Özsefil” adında bir ortopedi uzmanının da bulunduğunu ifade ediyor. Bu durum bir tesadüf olarak görülebileceği gibi kişinin soyadını değiştirmiş olabileceği iddiasını da gündeme getiriyor.

Son olarak, Özlem Lina Öz’ün bir güzellik salonu açtığını ve bu işi eşi ile birlikte yürüttüğünü belirten Altun, işlerinin büyümeye devam ettiğini ve yeni girişimlere imza atmayı sürdürdüklerini ifade ediyor. Bu gelişmeler, Özlem Lina Öz ve eşi Tayyar Öz’ün yaşamları ve işleri hakkında merak uyandırıyor. Dindar kesime de hitap etmeyi unutmayan Özlem Öz, namaz kılarken dua ederken paylaşımlar yapmayı ihmal etmiyor. 17 Kasım 1988 doğumlu olan Özlem Öz, 4. çocuğuna hamiledir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir