Dilan Polat Ve Eşinin Eski Halleri, Engin Polat Ne İş Yapıyor?

Güzellik merkezi zincirlerinin kurucusu ve yöneticisi olan Dilan Polat, eşiyle lise sıralarında tanıştıktan sonra evlendiğini her fırsatta anlatıyor. O günlerden bu yana her ikisinde de birçok değişiklik olduğu görülüyor. Polat’ın yüzünde, başta burun estetiği olmak üzere birçok dolgu ve estetik müdahale olduğu biliniyor. Eşi olan Engin Polat’ta da bazı değişiklikler olsa da ergenlik günlerinden sonra erkeklerin çok değiştiğini göz önüne alırsak, kendisinde ne tür işlemlerin olduğunu bilemiyoruz.

dilan polat eski halleri estetiksiz

Dilan Polat ile eşi Engin Bey, 2005 yılından beri mutlu bir birliktelik yaşıyorlar. Her yıla özgü saç ve giyim tarzları onlar üzerinde de görülüyor. 2007 yılında sade ve geleneksel bir düğün töreniyle evlenen çift halen evliliklerini bozmadan devam ettiriyor.

Engin Polat Kimdir, Nerelidir?

Dilan Polat’ın eşi olması dolayısıyla Engin Bey’in hayatı da çok merak ediliyor. Dipomed medikalin kurucu ve yönetim kurulu başkanı olan Engin Polat, 32 yaşında ve İstanbul doğumludur. Dilan Hanım ile aynı yaştadırlar. Doğum yılları 1990’dır.

dilan polat engin polat eski hali

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir