Demet Özdemir İtalya’da Yoğun İlgi Görüyor

Ünlü oyuncu Demet Özdemir’in baş rollerinde oynadığı diziler, dünya çapında büyük ilgi görüyor. Dizideki partneri Can Yaman’ın da İtalya’da çok sevildiği biliniyor. Tatil için İtalya’ya giden Demet Özdemir, İtalyan basını tarafından mutlulukla karşılandı. Haber sitelerinde Özdemir’in fotoğrafları beğeniyle paylaşıldı. Özdemir, The Weeknd konseri için en ön sıralardan biletini aldı. Yunan DJ Sergio ile de yeni bir aşka yelken açan Özdemir, tarzıyla İtalya sokaklarında görenleri adeta büyüledi.

demet ozdemir italya pozlari

Demet Özdemir Kimdir, Nereli?

Özdemir, 26 Şubat 1992’de 3 çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak Kocaeli’de doğdu. Anneannesi Bulgaristan göçmenidir.
Annesi ve babası ayrıldığı için annesi ve ablasıyla İstanbul’a taşındı. Özdemir bir röportajda babasıyla ilişkisi üzerine: “Yıllarca görüşmedik ama kısa süre önce barıştık. Fakat hiçbir zaman bizden nefret ettiğini ya da sevmediğini düşünmedim. Sadece çok inatçıdır.” dedi.
Bengü’ye performanslarında eşlik eden dans sanatçıları ekibinde yer almış ve daha sonra Efes Kızları kadrosunda dans performansı sergilemeye başlamıştır.
2011-2013 yılları arasında Studio Oyuncuları’nda yürütülen eğitimlere katılarak iki yıl boyunca oyunculuk eğitimi aldı.

Demet Özdemir’in Sevgilisi DJ Sergio kimdir?

Yunanistan’da aynı aracın içinde objektife yansıyan ikilinin fotoğrafı “2. Sayfa”nın Instagram hesabında yayınlandı. Sevgililerin Mikonos’taki bir butik otelde konakladığı öğrenildi. Demet Özdemir’le DJ Sergio’nun nasıl tanıştıkları da ortaya çıktı. Oyuncu, katıldıkları bir doğum günü partisinde danslarıyla DJ Sergio’nun dikkatini çekti ve ikili tanıştı. Özdemir daha sonra DJ’in konserlerine gitmeye başladı, aralarındaki yakınlık kısa sürede aşka dönüştü.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir