Daha Ucuza Bebek Bezi Alma Yolları

Daha Ucuza Bebek Bezi Alma Yolları

Hakkında çok fazla söz söylemeye gerek yok, bebek bezleri ve temizlik mendilleri son derece pahalıdır. Eninde sonunda atılan bir şeye bu kadar para harcamak zorunda olmak biraz sinir bozucu bir durum. Elbette kumaş bezlerin hazır bezlere oranla daha ucuz olduğu bilinen bir gerçek. Ancak günümüz anneleri pratik olması sebebiyle hazır bezlerden öyle kolay kolay vazgeçmezler. Aslında her şey olduğu gibi bu konuda da biraz fazla dikkat gösterip bilinçli şekilde alışveriş yaparak tasarruf etmek mümkün. Nasıl mı?

1. İndirim Kuponları Kullanın
Bebek bezlerinden ve temizlik mendillerinden en iyi bu şekilde tasarruf etmenin yollarından birisi budur. Prima, Molfix, Huggies ve Canbebe gibi markalı ürünlerde en az %5 indirim kazandıran kuponlar var. Bunları indirimli fiyatlar ile birleştirerek, oldukça fazla tasarruf edebilirsiniz. Bu türdeki kuponları indirimkodlarim.com adlı sitede bulmak mümkün.
Aşağıda şu anda güncel olan bebek bezi/ temizlik mendilleri kuponlarından birkaç örnek görebilirsiniz.
Anne Lütfen indirim kuponu ( 25 TL’ye varan indirimler sağlıyor)
Minirome indirim kuponu (Belli bir alt limitteki alışverişinize 15 TL indirim yapıyor)

2. Bedenleri Ölçülerini Değiştirmede Aceleci Davranmayın
Bu neden bu kadar önemli? Çünkü bebek bezi büyüdükçe, pakete sığan bez sayısı azalır ve fiyat artar. Bebek bezleri bedene göre önerilen kilo ile birlikte gelir.. Bebeğinizin vücut yapısını dikkate alarak paketin önerdiğinden daha uzun süreler boyunca çeşitli bedenlerde bebek bezleri kullanmayı deneyerek her pakette birkaç bezden kâr edebilirsiniz.

3. Bezleri Nasıl Kullandığınıza Dikkat Edin
Yırtıklardan bahsetmişken, bu küçük taktiği kullanarak daha küçük bebek bezlerinden biraz daha fazla yararlanabiliyoruz. Eğer bezi nasıl taktığınıza dikkat ederseniz, çocuğunuz daha küçük bebek bezlerinde daha uzun süre kalabilir. Eğer çocuğunuz üst kısmı yırtmaya daha yatkında, bezi ön tarafta biraz daha yukarıda takın. Arka kısımda sızıntı olmasından mı yakınıyorsunuz? O zaman bezi arka tarafta biraz daha yukarıda takın. Her iki tarafta da mı sorunlarınız var? O zaman, artık sıra bedeni değiştirmeye gelmiş olabilir.
4. Paketlerin Boyutlarına Bakın
Paket başına fiyatı düşünmek yerine, bebek bezi/temizlik mendili başına fiyatı düşünün. Bunun nedeni, paketlerin farklı miktarlarda ürün içermesidir. Bazen iki farklı marka aynı fiyattan satışa sunulsa da daha büyük paketi alınca, paket başına biraz daha fazla ürününüz olur, böylece maliyetiniz azalır. Aynı durum bebek bezleri için de geçerlidir.

5. Fazla Fazla Alın
Düşük fiyatlı bebek bezleri veya temizlik mendilleri görünce- elebette bütçeniz el veriyorsa, hemen ihtiyacınız yoksa bile satın alın. Bir üründen kolayca tasarruf etmek dururken, neden tam fiyat ödeyesiniz ki? Satın almayı bekleyerek, her zaman daha fazla harcama yapmak zorunda kalırsınız.

6. Farklı Markalara Şans Tanıyın
Tasarruflarınızı en üst düzeye çıkaracaksanız, markası ne olur olsun en düşük fiyatlı bebek bezi/temizlik mendili kullanmaya istekli olmalısınız. Birkaç deneme sonrasında hiç tanınmayan markaların ucuz ama bile işe yarayan, kaliteli bezler sattıklarını göreceksiniz.

7. Toptan Satın Alın
Eğer kupon kullanmak gibi bir planınız yoksa, tasarruf etmek üzere yapabileceğiniz bir sonraki en iyi şey toptan satın almaktır. n11 ve gittigidiyor gibi yerler son derece düşük fiyatlarla kutu kutu bebek bezleri ve temizlik mendilleri satın almak için ideal alışveriş siteleridir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir