Armağan Çağlayan Kanser Mi, Ne Kanseri Oldu?

Ünlü sunucu ve televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan, check up yaptırmak için gittiği özel hastanede kansere yakalandığını öğrendi. 56 yaşındaki Çağlayan’ın hastane kontrollerinde akciğerinde bir kitle tespit edildi. Araştırmalar sonucunda büyüdüğü görülen kitlenin alınması gerektiğine karar verildi. 4,5 saat süren operasyon sonucunda kitle alındı. Taburcu olan Çağlayan, ölümden korkmadığını dile getirdi. Erken teşhisin hayat kurtardığını, görecek gününün, yiyecek ekmeğinin olduğunu sözlerine ekledi.

armagan caglayan

 “Gerçekten erken teşhis hayat kurtarıyormuş. 6 ay sonra gelmiş olsam belki farklı bir tablo olacaktı. Hocalarımızın dikkati çok önemliydi. Görecek günümüz, yiyecek ekmeğimiz varmış. Hiç korkmadım ve aklıma ölmek gelmedi ancak acı çekmekten korktum. Başkasının başına gelince ‘ölecek’ diyoruz ama insanın kendi başına gelince öyle olmuyormuş. Yoğun bakımda güzel anılarım oldu. Doğru kararın, teşhisi koyan ekibe teslim olmak olduğuna karar verdim.”

Armağan Çağlayan hayatı

Armağan Çağlayan 8 Nisan 1966’da İstanbul’da doğmuştur. Çocukluk yılları Hereke’de geçen Çağlayan‘ın babası Çerkes annesi ise aslen Gümüşhanelidir. Lisans öğrenimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde yüksek lisans eğitimini de İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde tamamlamıştır. Armağan Çağlayan; hiç evlenmemiştir. Hem avukat, hem televizyoncu hem de youtuber olan Armağan Çağlayan‘ın bu nedenle hiç çocuğu yoktur. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir