Ahmet Melih Yılmaz Nasıl Trans Birey Oldu?

Birçok film ve dizide rol alan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz, takipçilerini şaşırtarak trans birey olma kararı aldı. Transeksüel olduktan sonra eskisi gibi dizilerde rol alamayan Yılmaz, tiyatro oyunlarına katıldığını söylüyor. Para kazanabilmek için ne yaptığını merak edenlere ise Tiktok videoları çektiğini söylüyor. Tiktok üzerinden yayınladığı videolar sayesinde hatırı sayılır bir kazanç elde ettiğini sözlerine ekliyor.

ahmet melih yilmaz melideli timsah celil

2015’te Hatırla Gönül dizisinde yer aldı, 2018’den itibaren Çukur dizisinde Timsah Celil karakterini canlandırmaya başladı. Ahmet Melih Yılmaz, Çukur dizisinin 92. bölümünde ölerek ayrılmıştı. Çukur gibi bir mafya dizisindeki delikanlı karakterden sonra saçlarını uzatıp makyaj yaparak görülmesi sevenlerini şaşırtmaya devam ediyor. Meme estetiği de olduğunu söyleyen Yılmaz, “Artık memelerim var.” diyerek ilan ediyor. Nüfusta kadın olarak görülmeyi istemediğini sadece trans birey olmak istediğini söylüyor. Cinsel organını değiştirmediğini “pipili kızlar vardır” ifadesi ile kanıtlıyor. Tüm birikimini ameliyatlar için harcayarak Ankara’ya yerleşme kararı almıştır.

Fiziksel açıdan kadınsı özelliklere sahip fakat eril cinsiyet kimliğinde olan bireyler, kadından erkeğe transseksüel, yani trans erkek olarak nitelendirilmektedir. Fiziksel açıdan erkeksi özelliklere sahip fakat dişil cinsiyet kimliğinde olan bireyler ise trans kadın olarak tanımlanmaktadırlar.

ahmet melih yilmaz sonhali

Ahmet Melih Yılmaz yeni adı ne?

Bu ismi yapabilmek için yıllarca emek verdiğini söylüyor. Bu yüzden yeni bir isim almadığını Meli Deli diye anılmak istediğini ifade ediyor. 1989, Ankara doğumlu. Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümü mezunu. deneyimli bir tiyatro oyuncusudur. 

Tiktok kullanıcı adı meli.deli şeklindedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir