Adım Adım Kaş Güzelliği

Adım Adım Kaş Güzelliği 

Yüzümüzün en dikkat çekici ve kendimizi ifade ederken belki de en sık kullandığımız bölgesi elbette ki kaşlarımız. Kızgın ya da sevinçli olduğumuzda kaşlar önemli bir belirteç görevi görüyor, sırf bu yüzden bile güzel, bakımlı ve düzgün kaşlara sahip olmak önemli bir nokta. Bakışlarınızı ortaya çıkartmak ve kaşlarınıza doğal bir güzellik katmak ise artık kaş makyajı sayesinde çok daha kolay! 

Kaş Makyajı ile Bambaşka Bakışlar 

Kaşlarınızın rengi, tonu ve en önemlisi de şekli tüm yüz hatlarını ve o özene bezene yaptığınız makyajınızı da etkileyen bir faktör. İşte bu nedenle kaşlar güzellik ve makyaj dünyasında önemli bir yer teşkil ediyor. Son yıllarda kaş trendleri ve tarzlarının değişmesiyle birlikte, kaşlara şekil vermek için kullanılan makyaj malzemeleri de çeşitlilik kazanmaya başladı. Artık kaşlarınıza dilediğimiz şekli verme ve canımız istediğinde değişiklik yapma özgürlüğüne sahibiz! 

Kaşlarınız ister ince ister kalın olsun, kaş makyajı ürünleri sayesinde artık onlara istediğiniz şekli verebilirsiniz. Kaşlar da cildimiz gibi aslında günlük bakım ister. Bu nedenle en azından düzenli olarak yeni çıkan kaşları almanız, seyrek kaşlarınız varsa bakım yağları sürerek onları beslemeniz kaşlarınızın güzelliğine güzellik katacaktır. Ancak kaşlarınızı alırken şeklini bozmamaya özen göstermelisiniz, aksi halde bu işi profesyonellerine bırakmak daha doğru! Özellikle sıcak yaz günlerinde suya dayanıklı kaş makyajı ve farına daha çok ihtiyaç duyuyoruz elbette. Kaş makyajı dendiğinde akla ilk gelen makyaj ürünleri ise kaş farı, kaş kalemi ve kaş maskarası. 

kas kalemi gr

Birkaç İpucu ile Kaşlarınız Daha Güzel 

Kaşlarınızı güzelleştirmek için birkaç kaş makyajı tekniği akılda tutmakta fayda var. Örneğin, kaşlarınız seyrekse ve doldurmak istiyorsanız, kaş kalemini kaşların doğal çizgisi yönünde uygulamalısınız. Kaşlarınızdaki boşlukları doldurmak için makyaj çantanızda her zaman bir ya da iki ton daha açık bir kaş kalemi bulundurmalısınız. Özellikle cımbızla hayal kırıklığına varan bir sonuç elde ettiyseniz, hayat kurtarıcınız işte bu kalemler olacaktır! 

Kaşlarınıza süreceğiniz far, doğal görünümü korumalı ve aplikatör ya da fırça yardımı ile kolayca uygulanabilmelidir. Dilerseniz, kaş makyajınızda tüm bu etkileri yaratabilmek için özel olarak üretilen kaş şekillendirme kitlerinden satın alabilir ve aynı anda birçok işlemi birden yapabilirsiniz. Kullanacağınız kaş ürünlerinin yumuşak uçlu veya kremsi yapıda olması ise kaş makyajı sırasında kaş köklerine zarar verme riski nedeniyle son derece hassas bir konu. Kaş makyajı uygulamasında kalem ya da fırçanızı kullanırken sert hareketlerden veya kaşlarınıza aşırı bastırmaktan da kaçınmalısınız. 

golden rose

Golden Rose ile En Yeni Kaş Makyajı Ürünleri 

Moda ve makyaj trendleri doğrultusunda ürünlerine yön veren Golden Rose, kaş makyajında da geniş ürün yelpazesi ile karşınızda! Gün boyunca kalıcı etkisi ile GR Eyebrow Powder Pencil – Kaş Pudrası, yumuşak ve pudramsı yapısı ile kaşlardaki boşlukları doldurur. Arkasındaki fırça ile kaşlarınızı tarayarak düzeltebilir ve daha doğal bir görünüm elde edebilirsiniz. Her daim natürellikten keyif alıyorsanız, 7 farklı renk seçeneği ile kolayca uygulanan ve kaşlarınızın doğallığını bozmadan belirginleştirecek Eyebrow Powder – Kaş Farı ilginizi çekebilir. Kaşlarınıza dolgunluk kazandırmak için tasarlanan Brow Color Tinted Eyebrow Mascara – Kaş Maskarası, kaşlarınızın genel görünümü ve şeklini düzeltir. Kısa sürede kuruduğundan dolayı çok beklemeniz gerekmez ve sabitlenir, gün içerisinde dökülme yapmaz. GR Longstay Precise Browliner – Uzun Süre Kalıcı Kaş Kalemini ise makyaj çantanızdan ayıramayacaksınız. Eğer yoğun hayat temposunda kaş bakımınızı daha pratik bir yolla çözmek istiyorsanız, Eyebrow Styling Kit – Kaş Şekillendirme Kiti tam size göre. Sabitleyici wax, 2 renk kaş farı, çift uçlu aplikatör ve cımbız içeren bu kit, kaşlarınızı şekillendirir. Belirginleştirir ve seyrek görüntüyü doldurur. Doğal ve çekici bir ifadeye sahip olmanızı sağlar. Kaş güzelliğinizde de Golden Rose ihtiyacınız olan tüm ürünler ile makyaj çantanızda! 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir