Yaren Vera Salma Kaç Yaşındadır?

Kanal D’nin çok sevilerek takip edilen dizisi olan Sadakatsiz’de Volkan ile Derin’in Zeynep adındaki kızını canlandıran minik kızın yaşı ve hayatı merak ediliyor. Gerçek adı Yaren Vera Salma olan küçük sevimli kız 31 Ocak 2019 tarihinde doğmuştur. Yaren Vera Salma, kova burcunun tarihlerinde dünya merhaba der. Annesi, babası ve abisi ile birlikte mutlu bir hayat sürmektedir. Oldukça güleryüzlü olan Zeynep Arslan, dizideki sempatik tavırlarıyla büyük bir hayran kitlesi elde etmiştir. Layla Şirin Ajans ile çalışmaktadır. Onu ilk kez Sadakatsiz dizisi ile tanıdık. Bundan sonra da birçok dizi ve filmde göreceğiz.

sadakatsiz zeynep arslan bebek

Doktor Asya (Cansu Dere), kocası Volkan (Caner Cindoruk) ve oğulları Ali (Alp Akar) ile huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmektedir. Bu durum, kocasının genç bir kadınla birkaç aydır ilişkisi olduğunu öğrenince değişir. Olaylar büyüyerek farklı bir hal alır. Geçmişteki travmaların günümüze yansımalarına, kadın-erkek ilişkilerine ve hayata dair kadar son derece gerçekçi bir senaryoyla kaleme alınan dizi, dram ve psikolojik gerilim türünde bir dizidir.

yaren vera salma zeynep bebek

Dizide Doktor olarak çalışan ve mutlu bir evliliği olan kadın bir gün eşinin atkısında bir saç teli bulur ve bu durumdan şüphelenir. Kadın bu saç telinin kime ait olabileceğini araştırmaya başlar. Bir süre sonra kocasından şüphelendiği için kendisini suçlamaya başlayan kadın daha sonra kocasının gerçekten de kendisini aldattığını öğrenir ve bununla yüzleşmek ve baş etmek zorunda kalır. Üstelik aldatıldığı kadın kocasının iş arkadaşının kızıdır ve kız hamiledir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir