Tuba Büyüküstün Engin Akyürek Evli Mi?

Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek birkaç dizi ve sinema filminde birlikte oynadılar. İkili her zaman seyirciler tarafından birbirlerine yakıştırıldı. Dizilerdeki özel sahnelerdeki yakınlaşmaları sevgili oldukları iddiasını gündeme getirdi. Bu yüzden Tuba Büyüküstün Engin Akyürek’in herkesten gizli evlendiği düşünülüyor. Sefirin Kızı dizisinden sonra ününe ün katan her iki oyuncu da seyircinin dikkatini çekmiş ve yoğun bir ilgi görmüşlerdi. Çiftten gelen son haber ise milyonları şaşkına çevirdi. Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün evlenme kararı aldı. Çiftin kararı kimseye duyurmadan nikahlarını gerçekleştirdiği söyleniyor.

Tuba Büyüküstün evli mi?
Tuba Büyüküstün’in aşkla ilgili yaptığı açıklama ise şöyle: Dergiye röportaj da veren Büyüküstün, “Aşk, her insana yakışır ama insandan ötedir. Benim için mesele âşık olmak değil, aşkın kendisi olabilmek. Galiba bu mesleğin en sevdiğim tarafı, çocuk olmaya devam edebilmek. Yani çocukken yaptığımız gibi; oyun kurmaya, rol paylaşımları yapmaya, oynadığımız role hep beraber inanmaya devam etmek.” dedi. Evli olduğu veya gizlice evlendiği iddiaları ise kendileri tarafından doğrulanmadı.

engin akyurek tuba buyukustun dugun evlendi

Engin Akyürek’in sevgilisi kim? Evli mi?
Öte yandan Akyürek ile ilgili başka bir aşk iddiası da bulunuyor. Engin Akyürek’in, bugüne kadar sevgilisini gizlemeye çalışsa da gizemli aşkının kimliği de ortaya çıktığı söyleniyor. Yakışıklı oyuncunun sevgilisi Nevbahar Doyuran, İstanbul Teknik Üniversitesi Moda Tasarım mezunu. 1,87 m boyunda olan oyuncu, şu an için evli görünmüyor. Aslen Erzincanlı olan Akyürek, 1981 doğumlu.

Tuba Büyüküstün kaç yaşında?
Tuba Büyüküstün 5 Temmuz 1982 yılında İstanbul’da doğdu. İstanbul Özel Doğuş Okulları’ndan ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Sahne Dekorları ve Kostüm Tasarımı bölümünden mezun oldu. Üniversitede okurken reklam filmlerinde rol aldı. Üniversiteyi bitirdikten sonra yönetmen Tomris Giritlioğlu sayesinde oyunculuğa başladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir