Revart Kimdir, Gerçek Adı Nedir, Kaç Yaşında?

Spotify, Youtube gibi popüler müzik platformlarında listelerde yer almayı başaran artık herkesin bir şarkısına denk gelen bir şarkıcıdır. Merak edilen isimlerden olmayı başaran Revart kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

revart kimdir gercek adi nedir kac yasinda

Birçok insan “Büyük yeminler” ve “Hatırla” isimli şarkısı ile kendisini tanımıştır. Sefo ve Revart isimli 2 rapçinin 2014 yılında Revart ve T One’ın dahil olduğu “362Tuzak” adlı oluşumu kurmuştur. Sefo isimli yıldızı parlayan ve artık tüm Türkiye’de tanınan şarkıcı 1998 yılında Samsun’da dünyaya gelmiştir.

Revart da Sefo’nun arkadaşı ve aynı grupta ancak Revart hakkında çok fazla bilgi bulunmuyor. Revart gerçek adı nedir ? bu bilgiye henüz ulaşılamıyor. Madem, Hatırla, üzülme isimli parçaları vardır. İlk olarak çıkış parçası olan “Hatırla artık” tek bir single şarkısını yayınlanmıştır. Ancak daha öncesinde Kaybol, Solo de Mi, Büyük yeminler, Parıl parıl, Culpables, Ara ver, Yazık, Bad, El Turco Loco, Chuchi, Psikoz gibi teklileri de vardır.

Kendisi hakkında daha fazla bilgiye ulaştıkça sizlerle paylaşacağız. Siz de hakkında bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir