Metehan Polat Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

9 yaşında söylediği şarkı olan Ceylan gözlüm isimli parça ile Tiktokta ünlü olan 17 yaşındaki isim Metehan Polat kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

metehan polat kimdir nereli kac yasinda

Oltu İmam Hatip Lisesi 11.sınıfta eğitim gören 17 yaşındaki Polat, ilçede yerel gazetecilik yapan Dursun Murat Aydın’ın ısrarıyla heyecanla söylediği türkünün klibi 9 yıl önce sosyal medyaya yüklendi. Metehan Polat, söylediği türkülerin sosyal medyada çok ilgi çektiğini söylerek, “Murat Aydın amca 8 yaşındayken yanına çağırıp türkü söyletti. İlk başta çok heyecanlandım ancak arkadaşlarımın iknasıyla önce bir derenin kenarında türkü söyledim. Ardından klip çekilen türkülerimin sosyal medyada bir milyondan fazla izleneceğini tahmin etmiyordum.” dedi. Metehan Polat nereli ? kendisi aslen Erzurum’ludur. Metehan Polat kaç yaşında ? şuanda 17 yaşındadır. Hakkında bildikleriniz varsa yorumlar kısmında herkesle paylaşabilirsiniz.

Artık küçük Metehan yavaş yavaş büyüdü ancak o halen insanların gözünde küçük Metehan olarak anılıyor. Metehan Polat’ın şimdiki hali ise şaşırtıyor. Küçükken Ceylan gözlüm, Bir sana bir bana bir Allah’a bak ve Ceylan gözlüm gibi parçaları varken şimdi Delinin biri isimli yeni şarkısını çıkarmıştır. Metehan Polat şimdiki halini sizlerle paylaşıyoruz.

erzurumlu metehan polat simdiki hali

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir