Melisa Şenolsun Masumlar Apartmanındaki Rolü Ne?

Ünlü psikiyatrist Gülseren Buğdaycıoğlu’nun Madalyonun İçi adlı kitabında Çöp Apartman adlı bölümünden uyarlanan Masumlar Apartmanı dizisi yeni sezona bomba isimlerle geliyor. Sezon finalinde dizide İnci karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah’ın çıkmasının ardından yeni sezona 2 yeni oyuncu dahil oldu. İşte Masumlar Apartmanı’nın yeni oyuncuları ve rolleri..

Ünlü oyuncu Melisa Şenolsun, Masumlar Apartmanı dizisinde hangi rolde oynayacak?
Oyuncunun rolü, Han’ın yeni sevgilisi olacak. Önceki sezonda ani bir şekilde ölen karısı İnci, yani Farah Zeynep diziden yorulduğu için ayrılmıştı. Onun yerini dolduracak olan Şenolsun ile yeni bir aşk başlayacak.
Masumlar Apartmanı’nın Yeni Sezon Oyuncuları merakla beklenirken, sosyal medyada Melisa Şensolun’un diziye sahil olduğu açıklandı.

melisa senolsun masumlarapartmani

Melisa Şenolsun Kimdir Kaç Yaşında Nereli?
Melisa Şenolsun 24 Eylül 1996 yılında İzmir’de doğdu. “Tatlı Küçük Yalancılar” dizisi ile oyunculuk kariyerine başlayan Şenolsun, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda eğitim aldı. Melisa Şenolsun ayrıca, “Babam”, “Güzelliğin Portresi”, “Kaçak”, “Kiralık Aşk”, “Atiye” gibi yapımlarda rol aldı. Melisa Şensolsun’un boyu da merak ediliyor. Oyuncu 1.70 cm boyundadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir