Masumlar Apartmanı İzleyiciyi Kahretti

Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın yer aldığı TRT 1’in reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı, çok etkileyici sahnelerinin olduğu bir bölümle ekrana geldi. Her bölümde üzücü olayların yaşandığı dizi, büyük bir merak duygusu ile sona erdi.

Masumlar Apartmanı’nın yayınlanan son bölümünde Han ve babasının banyo sahnesi sosyal medyaya damgasını vurdu. Baba çocuğunu yıkarsa ikisi de güler. Çocuk babayı yıkarsa ikisi de ağlar..

masumlar banyo sahnesi

Hafızası giden baba, evde ilk karısı Perihan’ın kazağını aramaya başladı. Üst katta biriktirdikleri çöplerin olduğu siyah poşetleri eve getirip karıştırması Safiye’yi çıldırttı. Neriman, okulda aldığı ceza sonrasında evde de odasına hapsedildi. Gizlice sevgilisi ile görüştüğü sırada, Safiye onları görünce, Neriman astım krizi yaşadı ve olaylar gelişti.

Han Bodrum katında kimi saklıyor?

Apartmanın kazan dairesinde, izbe bir köşe hazırlayan Han, kilitli kapıların ardında kimi saklıyor? Dizinin son bölümünde Han, elinde bir tepsi ve kahve ile bodrum katına inerek zincirlerle bağlanmış birine yemek götürüyor. Büyük ihtimalle, kendisinden ayrılmak isteyen eski sevgilisini sakladığı tahmin edilen dizinin sonraki bölümü merakla bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir