Masumlar Apartmanı Gülben Nasıl Hamile Kaldı?

TRT 1’in reyting rekormeni dizisi Masumlar Apartmanı, her hafta bomba gibi sahnelerle gündemde kalmayı başarıyor. Büyük aşkı olan Esat ile sonunda evlenen Gülben, gittiği psikiyatri kliniği sayesinde hayatta yapamayacağı her şeyi yapmayı başardı.

Psikiyatrist Manolya Hanım ile geçirdiği seanslardan sonra Esat’a her gün bir adım daha yaklaşan Gülben’in son bölümde hamile olduğu öğrenildi. Dizide Esat ile el ele tutuşmaktan öte hiç geçmeyen Gülben’in hamile olması izleyicide şok etkisi yarattı. Esat’ın kendisine dokunmasına izin vermemesi, yanağından öpmesi için bile zorlanan Gülben, el ele tutuşarak uyudukları gece hamile kalmış olsa gerek..

gulben hamile mi

Gülben Hamile mi?

Hamilelik olayı için izleyicinin daha önceden bir seviye daha hazırlanmış olması gerektiğini düşünüyoruz. Zira yemek gördüğünde midesi bulanan Gülben’in hamile olması ihtimali bile seyircinin aklına gelmemişti. Gebelik testi alarak uyguladığında çift çizgi göründüğünde testin hata verdiği düşünüldü. Çünkü seyirci kesin olarak hamileliğe ihtimal vermedi. Bundan dolayı gebelik hatası ne zaman ortaya çıkacak diye beklemekten Gülben’in duygularına ortak olamadık ve duyguyu yaşayamadık.

Sonuç olarak Gülben’in hamileliği tamamen oldubittiye getirilmiş gibi görünüyor diyebiliriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir