Kırmızı Oda Dara’nın Hikayesi Ne? Sare Kim?

Kırmızı Oda dizisinin yeni bölümlerinde rol alan ünlü şarkıcı Gökhan Özoğuz Dara adlı bir genci canlandırıyor. Başrolünde Binnur Kaya’nın yer aldığı dizi zaman zaman ağlatırken zaman zaman ise güldürmeyi başarıyor. Diziye Dara olarak katılan Gökhan Özoğuz’a partner olarak Sitare Akbaş’ın katıldığı görülüyor. Saatlerle aşk yaşayan Dara, öğlen 14.00 olana kadar uyuyor ve güne bu saatten sonra başlıyor. Ardı ardına kurduğu saatler bile onu uyandırmayı başaramıyor. Gökhan’ın partneri olarak Sitare Akbaş’ı görüyoruz. Sare adlı karakter için güzel oyuncu seçilmiş.

kirmizi da dara

GÖKHAN ÖZOĞUZ KİMDİR?

Gökhan Özoğuz 11 Ekim 1976 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Hakan Özoğuz’un ikiz kardeşidir. Athena grubunun solistidir. 2004 Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi “For Real” adlı şarkıyla temsil ettiler. Bu şarkı 195 puanla dördüncü oldu ve o zamana kadar Türkiye’nin Eurovision tarihinde en fazla puan alan şarkı oldu.
Ayrıca 2013-2016 yayın döneminde Tv8’de yayınlanan ve Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı O Ses Türkiye isimli müzik yarışmasında jüri üyeliği yaptı.

Gökhan Özoğuz müslüman mı?

Gökhan Özoğuz, abdest alırken çekilen fotoğrafının Instagram’dan yayılması üzerine “Bu benim özel hayatımdır, iç dünyamdır; paylaşmaktan da hoşlanmam” dedi. “Benim hayatım gökkuşağı gibi, bin tane şey var. Onların düşündüğü gibi Müslüman olamam. Bence bir insan, inanç sisteminden dolayı da alkışlanmamalı. Bravoluk bir şey değil bu. Her şey bakış açısında gizli, herkesin kafasında başka bir inanç var.”

sitare akbas sare kirmizioda

SİTARE AKBAŞ KİMDİR?

Asıl adı Makbule Sitare Akbaş olan genç oyuncu, 6 Ekim 1988 doğumlu. Akbaş, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Kariyerine ilk adımı Akasya Durağı dizisinde Zeyno karakteri ile atmıştır. Daha sonra Fatmagül’ün Suçu Ne? (2011), Dila Hanım (2012), Emanet (2014), Urfalıyam Ezelden (2014), Analar ve Anneler (2015) dizileriyle devam etmiş, son olarak baş rollerini Caner Cindoruk, Gizem Karaca gibi isimlerle paylaştığı İstanbul Sokakları (2016) dizisinde yer almıştır. Başarılı oyuncu genç yaştaki kariyerinde dört uzun metrajlı ve 2 kısa metrajlı filmde rol almıştır. Sitare Akbaş, birkaç projeye adını yazdırdıktan 2020 yılında FOX’da yayınlanmaya başlayan Sen Çal Kapımı dizisinde canlandırdığı “Figen Yıldırım (Fifi)” karakteri ile TV ekranlarına dönmüştür. 2021 yılında Show TV’deki Ramo dizisinin kadrosuna dahil olup “Dilber” karakterini canlandırdı.Ünlü isim Murat Dalkılıç ile beraberdir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir