Kerimcan Durmaz’ın Mastürbasyon Hikayesi Şok Etti

Takipçilerinin neden bu kadar çok olduğu bilinmeyen ve sürekli skandallarla anılan sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz bu sefer ortalığı karıştırdı. Videoyu izleyen ortalama 18-20 yaşında olan takipçiler şok oldu. Sosyal medya ayağa kalktı!

kerimcan durmaz masturbasyon videosu sok etti 1

Attığı hikayede uçak tuvaletinde mastürbasyon yaptığı görülüyor ve “bana bakın ama” yazıyor. Yüzü görülmese de kolundaki bilekliği ile daha önce birçok video atmıştı. Kısa süre sonra video hemen kaldırıldı. Muhtemelen videoyu kişilere gönderecekken yanlışlıkla olarak attığı söyleniyor. Videoda cinsel organını gösteriyor ve bana bakın ama şeklinde de bir yazı yazıyordu. Skandal video kaldırılsa da internette her yerde yayılmıştı. Durmaz bir videoyu gördüğünü ve avukatına attığı şeklinde bir savunmaya başvursa da inanılması çok güç maalesef.

Durmaz’ın bu olaydan sonra takipçileriyle paylaştığı bir hikayede de özür dilediği görülüyor. Instagram hesabından yaptığı açıklamada, videonun kendisine ait olmadığını, bu videonun başka bir hesaptan kendisine geldiğini ve avukatına iletmek isterken de yanlışlıkla hikayeler kısmında paylaştığını belirtti. İlgili video ve ona benzer videoların tarafına sürekli geldiğini söyleyen Durmaz,Videodan dolayı takipçilerinden özür dilediğini belirtti. Kendisinin de videodan çok rahatsız olduğunu, ilgili durumdan mağdur olduğunu belirten Durmaz, videoyla ilgili gerekli hukuki ve cezai yollara başvuracağını söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir