Frech Press Modelleri Kışın Vazgeçilmezi

Havalar soğumaya başlayıp da kışın gelişi hissedilmeye başlanınca çay, kahve ve diğer bitki çaylarına olan düşkünlük de artıyor. Daha fazla sıcak içecekler içmek, bitki çaylarından şifa bulmak isteniyor. Özellikle aktif olarak bir işte çalışan kişilerin imdadına pratik demleme özelliğiyle yetişen French Press ürünlerinin birçok modeli bulunuyor.

French Press Nasıl Kullanılır?
French press ile bitki çayı nasıl yapılır?
Bitki çayınızı demlemek için cam kabın içine bitki çayınızı koyun ve üzerine kaynattığınız suyu dökün. Bir süre demlemeye bırakın. Demleme süresini en fazla dört dakika ile sınırlayın. Son olarak metal pistonu bastırın. Bir süre bekledikten sonra çayınız hazır.

French Press Kahve Tarifi Nasıl Yapılır?

Bir kupa bardağı suyu kettla’a ya da kaynatacağınız araca koyun. Kaynattığınız suyu 45 saniye dinlenmeye alın. Beklettiğiniz suyu French Press’teki kahvenin üzerine dökün. 5 dakika boyunca kahvenin suyla buluşmasını bekleyin. Afiyetle tüketin.

French Press ocakta ısıtılır mı?
Öncelikle diğer kahve yapan aletler gibi bu alet de kahveye ihtiyaca duyar ama bunun yanında sadece sıcak su yeterlidir. Yani kahve makineleri, moka potlar, cezveler gibi elektriğe veya ocağa ihtiyaç duymaz.

French Press modelleri

french press

french press modelleri

french press modelleri1

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir