Elektrikli Izgara Koku Yapar Mı?

Pandeminin gelmesiyle birlikte artık dış ortamlarda mangal yapılmasının yasaklanmasıyla birlikte evlerde ızgara yapılmaya başlandı. Ancak hem ev içinde rahatsız olmamak hem de komşuları rahatsız etmemek de çok önemli. Elektrikli ızgaralar çeşit çeşit ve bazıları üstten pişiriyor bazıları da alttan pişirmekte. Elektrikli ızgara duman çıkarır mı

elektrikli izgara koku yapar mi

Dumansız ızgara olması için içine su koyulabilmesi şart diyebiliriz. Alt kısmında su haznesine dökülen kızgın yağlar suya damlayınca dumanın çıkması engellenmektedir. Üstten pişiren ızgaralar çok kalmadı artık, bu ızgaralar daha dumansız olabiliyordu ancak daha yavaş pişirme söz konusu idi. Elektrikli ızgara koku yapar mı Piyasada çok kaliteli ızgaralar mevcut ve hem su eklenebilmekte hem de pişiren rezistans kısmına yağ değmemesi de dumanın çok azalmasını sağlamakta. Evde mangal keyfi yaşarken az koku ve az duman olması da en çok istenen sonuçlardandır. Kaliteli bir ürün satın alarak uzun yıllar keyifle kullanabilirsiniz. Sıfır duman tabii ki mümkün değil ancak minimum duman ve az koku ile keyifli ızgaralar yapabilirsiniz.

Sizlere tavsiye ettiğimiz Gazzella marka ızgaraya aşağıdaki linkten göz atabilirsiniz. Fiyatı yüksek gözükse de kalitesine göre makul ve fiyat performans ürünü olarak da tanımlanabilir. Bu ürünün sehpası da mevcut olup ev içinde veya ev dışında keyifli şekilde kullanılabilir.
https://www.netavantaj.com/gazzella-brb3000-cam-kapakli-izgara-barbeku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir