Ekolojik Yaşam Uzmanı Erkan Şamcı Hayatını Kaybetti

Ekolojik yaşam uzmanı, araştırmacı, aktivist, yazar, Radyo ve TV Programcısı gibi birçok unvanı olan ünlü kişi Erkan Şamcı, yakalandığı koronavirisü sebebiyle hayatını kaybetti. İnstagram üzerinden aktif olarak paylaşımlar yapan ünlü programcının takipçileri Şamcı’nın eşinin paylaştığı haberi görünce şok oldu. Sürekli olarak organik yaşamı tavsiye eden, kimyasal maddelerin hayatımıza zararlarını anlatan Şamcı’nın ani ölümü, hayatın ne kadar kısa ve acımasız olduğunu düşündürdü.

erkan samci

Erkan Şamcı vefat mı etti?

Şamcı’nın eşi vefat haberini “Değerli eşim Erkan Şamcı, 4 Şubat 2022 tarihinde Hakk’ın Rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi Pazar günü Fethiye’de Rıdvan Cami’nden kaldırılıp öğle namazını müteakiben Çatalarık Mezarlığına defnedilecektir. Başımız sağ olsun…” sözleriyle duyurdu.

Erkan Şamcı Kimdir? Nerelidir?

Erkan Şamcı, 1959 yılında Erzurum’da dünyaya geldi. İlköğretim, ortaokul ve lise eğitimini Anadolu’nun farklı şehirlerinde tamamladı. Ardından 1984 senesinde Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nden mezun oldu. Şamcı, ekolojik yaşam uzmanı, araştırmacı, aktivist, yazar, radyo ve TV programcısıdır. Erkan Şamcı katıldığı televizyon programlarında doğal şampuan yapımından, biber ve domates yetiştirmeye, doğal bulaşık deterjanı yapımından çim döşeme ve ekme konularına kadar bilinmesi gerekenleri anlatmasıyla adını geniş bir kitleye duyurdu. Şamcı, TV360, 24 TV ve TRT gibi kanallarda program hazırlayıp sundu.

Erkan Şamcı aşı oldu mu?

Şamcı’nın organik yaşam sürdüğü biliniyordu. Belli bir hastalığının olup olmadığı bilgisine sahip olmasak da koronavis aşılarını olup olmadığı merak ediliyor. Acaba Şamcı covid-19 aşılarından herhangi birini olmuş muydu? Yoksa Şamcı bir aşı karşıtı mıydı?.. Profilinde paylaştığı bir videoda aşının henüz net etkilerinin olmadığını, dezenfektan, maske ve mesafeye dikkat edilmesi gerektiğini ifade etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir