Dr. Fuchs Kimdir, Gerçek Adı Nedir?

Sagopa Kajmer ile birlikte Halen şarkısına imza atmasıyla birlikte tekrar merak edilen isimlerden biri haline gelen Dr. Fuchs Kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

dr fuchs kimdir gercek adi nedir

Ceza ile birlikte nefret grubunu kurmuş Almanya Nürnberg doğumludur. Dr. Fuchs gerçek adı nedir ? gerçek adı Tarık Gamert’tir. Genellikle sesi Sean Paul’e benzetilen MC’dir. Küçük yaşlarda babasını kaybetmiş ve 1986 yılında doğduğu şehir olan Almanya’dan Türkiye’ye gelmiştir. Arkadaşı Drop ile birlikte İstanbul Bakırköy’de Uçan Silahla isimli grup da kurmuşlardı. Dr. Fuchs Nereli ? Aslen Rize Derepazarı’lıdır. 1 Eylül 2014 yılında evlenmiştir. Şuanda Hollanda’da ailesi ile birlikte yaşamaya devam etmektedir.

Çok uzun seneler rap yapmıştır ve hayatı Rap ile geçti. Kendisini Türkçe Rapin kendi öz toprakları da temelini atan ve ana kolonları yerleştiren 2-3 isimden biri olarak görmektedir. Çok sayıda solo albüm ve sayısını bilmediğim kadar single çıkarmıştır. Çok fazla sayıda düeti mevcuttur. Türkiye ve yurt dışında sayısız konserler vermiştir. Türkiye gişe rekorları kırmış Recep İvedik gibi sayısız film müziği yapmıştır. Çok sayıda diyebileceğimiz Türkiye ve dünyada tanınmış bir çok firma için reklam müziği yapmış ve reklamlarında yer almıştır. Yerli ve yabancı basında hem yazılı hem görsel olarak sayısız röportajımı görmeniz mümkündür. Bu uzun kariyeri boyunca kurmuş olduğu 2 tane grubu vardır. Nefret ve istanbul Attack ikisi’de çok büyük başarılar elde etmiştir. Türkçe Rap e çok büyük kazanımlar sağlamıştır. Şu an piyasadaki çoğu genç rapçinin ilham kaynağıdır. Şimdi canlı tarihimiz de 100 parçalık Dünyada eşi benzeri olmayan Efsane Albümünü yayınlamıştır. Gençlere ilham kaynağı olması dileği ile şeklinde açıklama yapmıştır. Dr.Fuchs ALBUMS 1. Yeraltı Operasyonu 1 (1999) 2. Nefret – Meclis-i Ala (2000) 3. Nefret – Anahtar (2001) 4. Fuchs – Huzur N Darem 5. İstanbul Attack – İstanbul Geceleri 6. Fuchs – Selam 7. Dr.Fuchs – ÇölTilkisi Ep vol.1 8. Dr.Fuchs – Ne İstiyor Düşünceler Biliyor musun Ep Vol.2 9. Dr.Fuchs – Her Şeye Rağmen 10. Dr.Fuchs – Huzur N Darem 2 11. Dr.Fuchs – Efsane

Drfuchsofficial instagram adresini kullanmaktadır. Kendisiyle ilgili daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında siz de yazabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir