Cem Yenel Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Son olarak geçtiğimiz günlerde yayınladığı “Pusula” adlı şarkısıyla merak edilen isimlerden olmayı başaran Cem Yenel kimdir ? hakkında tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

cem yenel kimdir nereli kac yasinda

Ajda Pekkan’ın konserinde süper star ile yaptığı düetle tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Ajda Pekkan onu seyircilerine ise “Pop müziğin harika çocuğu” diye tanıtmıştı. Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji-Ekonomi mezunudur.

Cem Yenel kaç yaşında ? 3 Temmuz 1996 yılında İstanbul’da doğmuştur. 2011 yılında Yetenek Sizsiniz isimli yarışmaya katılmıştır ve Yenel, İngilizce söylediği şarkılarla seyircileri etkilemeyi başarmıştır. Okul hayatı boyunca okul orkestralarının daimi solisti olan Cem Yenel, ünlü şan eğitmeni Gül Sabar ile çalışmaya devam etmekte olan genç popçu, Boğaziçi Üniversitesi Orkestrası BÜMK’de Orkestra solisti olarak müzik yapıyor.

Müziğe ilgisi ise henüz 3 yaşında iken başlayan Cem Yenel, anaokulunda müzik hocasının piyanoda çaldığı müziği doğru notalarla oyuncak piyano ile çalmasıyla şaşırıldı ve yeteneği keşfedildi. 8 yaşında iken de piyano çalmaya başlayan genç isim müzik eğitimi alarak kendisini geliştirmiştir.

Instagram adresi cemyenel şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir