Çağan Şengül Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Geri Dönme isimli şarkısı ile müzik listelerinde büyük bir çıkış yapan ve merak edilen isim olan Çağan Şengül kimdir ? sanatçı ile ilgili tüm merak edilenleri paylaşıyoruz.

cagan sengul kimdir nereli kac yasinda

Beni anla, Papatya, Yol, Canım yanıyor, Güneş, Kuzey Yıldızı, Mesafe, 22, Kırlangıç, Bir deli hasret gibi şarkıları mevcut. Söz yazarı, besteci ve müzisyendir. Çağan Şengün kaç yaşında ? 2022 yılı itibariyle 25 yaşındadır. 12 Kasım 1997 doğumlu olup İstanbul Üsküdar‘da doğmuştur. Ortaokulda rap müzikle tanıştığını ve çok fazla dinleyip ve şarkı yapmaya çalıştığını hatta o zamanlar yaptığı birkaç şarkısının da olduğunu söylemektedir. Hayalinin ise her şehirde doyasıya konser yapmak olduğunu söylemektedir.

14 yaşındayken babasının aldığı gitar ile müzikle ilgilenmeye başlamıştır. Edebiyat alanında George Orwell ve Nazım Hikmet’ten etkilendiğini söylemektedir. Şengül, Yasir Miy ile birlikte konserler vermektedir. 30’ün üzerinde bestesi bulunan Şengül’ün en beğendiği sanatçılar Cem Adrian, Gökhan Türkmen ve Emre Aydın’dır.

Instagram hesabı cagansengulofficial şeklinedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmından yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir