Arem Ozguc Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Arem Ozguc ve Arman Aydın, müzikle küçük yaşlarda tanışmış ve EDM (Elektro Dans Müzik) ile alanında yaptıkları çalışmalarla dünya çapında popülerlik kazanmış iki genç sanatçı. Oğuzhan Koç, Arem Ozguc ve Arman Aydin üçlüsü “Yoksa Yasak” adlı şarkı ile büyük bir çıkış yaptı. Arem ve Arman ikilisi ilk olarak “Imagine” adlı parçalarıyla yakaladıkları başarıyı, “İzmir Marşı” çalışmalarıyla da zirveye taşıdı. Hedefleri de bu İzmir Marşını tüm dünyada çalmak.

arem ozguc kimdir nereli kac yasinda

Arem Ozguc ve Arman Aydın ikilisi ortak arkadaşları aracılığıyla tanışana kadar  birbirinden habersiz bir şekilde müzik yapıyordu. Arem Ozguc kimdir ? babası orkestra şefi, annesi tiyatro sanatçısı, babaannesi soprano ve dedesi de koro sanatçısı. Kendisini de beşinci kuşak müzisyen olarak tanımlıyor. Müziğe çok küçük yaşlarda piyano dersleri alarak başlamıştır. Kendisi müzik yaparken daha sonrasında paylaşmaya başlamış. Arem isminin eski Türkçe’de anlamı ‘her derde deva’dır. Türk kökenlidir. Arem Ozguc kaç yaşında ? 2021 yılı itibariyle 29 yaşındadır. Indiana, ABD’de doğmuştur.

Babasının mesleğinden dolayı yurt dışında doğmuştur. 8-10 yaşlarında iken yurt dışında yaşadığı için yabancı kanalları izlemiş ve bunlarla büyümüştür. O izlediği kanallar sayesinde elektronik müzikle ve dj’lerle tanışmıştır. Müzik yapma kararını da 8 yaşımdayken almıştır. Gittiğim okulda klarnet eğitimi almış ve ilk enstrümanı da klarnettir. Arem Ozguc nereli olduğu bilinmiyor ancak İzmir veya Ege’li olabileceğini düşünüyoruz. Siz de yorumlarda sanatçı ile ilgili bildiklerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir