Torku’yu Destekliyoruz!

Son yılların hızlı yükselen markalarından biri olan Torku, yerli üretim olması dolayısıyla desteklenmesi gereken bir marka. İthal markaların kalite standartlarıyla yarışabilecek seviyede. Çikolata ve şekerlemelerin yanında, et ve et ürünleri, dondurulmuş ürünler, unlu mamüller, bitkisel yağ, yoğurt, ayran, süt, peynir, kaşar peyniri, tereyağı gibi geniş ürün yelpazesine sahip Torku bir Konya Şeker markası. Tv reklamlarında da görüldüğü gibi aslında çoğu ithal ürünün yerini alabilecek çeşidi bulunuyor. Biz de evimize Torku ürünlerini sokmaya özen gösterirsek bu markanın daha da ileri gitmesini sağlayabiliriz. Üstelik uzmanlar tarafından ‘en büyük zehir’ olduğu kabul edilen mısır şurubunun, Torku ürünlerinde kullanılmadığı da bir gerçek. Bu yüzden güvenle tüketilebilir.
Torku’nun trans yağı koruyucu ve renklendirici içermeyen Torku Banada Kids adlı çikolata kreması da diğer markalar kadar lezzetli.
Normal bir şekerden çok daha tatlı olduğu ve daha ucuza mal edildiği için ekonomik olan katkı maddeleriyle üretilmiş ürünlerden kaçınmalıyız. Bu ürünün kullanılıp kullanılmadığını anlamak tüketici için imkansız. Glikoz şurubu vücuda alındığı takdirde ön etki olarak vücudunuzun şeker dengesini alt üst eder, hormonal sistemlerinizi bozar ve uzun vadede kansere sebep olur. Astım ve multi sikleroz gibi hastalıklara neden olabileceği, bunun yanında karaciğeri büyütücü etkisi olduğu saptanmıştır.”
Konya Şeker Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk, glikoz şurubu kullanmadan ürettikleri Torku markalı ürünlerin büyük ilgi gördüğünü belirterek, “Biz bu coğrafyada yaşayan insanların sağlığını her şeyden önde tutuyoruz. Kendi çocuklarımıza yedirmeyeceğimiz hiçbir ürünü piyasaya sunmuyoruz” dediyor. Konuk, büyük marketlerde daha az yer almalarıyla ilgili ise şu bilgileri veriyor: “Biz genç bir şirketiz. Bu konularda da yeni sayılırız. O yüzden zamanla bunu da aşacağız. Defans varsa da bunu aşarız. Raflarda yer alırız. Bu konudaki çalışmalarımız da devam ediyor.”
Yerli malı yurdun malı, herkes Torku kullanmalı!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir