Sebze Form Çorbası Nedir?

Sosyal medya üzerinden tanıtımları yapılan ve bu yüzden hızla yayılan bir formda kalma yöntemi sebze form çorbaları.. Birçok ünlüye tanıtım amaçlı gönderilmiş ve onlar da bu sebze çorbalarını içerken fotoğraf veya video paylaşımı yapmakta. Ünlülerin severek kullandıklarını ve bu yolla kilo verdiklerini söyleyen binlerce hatta milyonlarca takipçi ister istemez etkileniyor.
Sebze form çornaları, içerisinde sebze bulunan detoks etkili çorbalar. Gündüz için ayrı gece için ayrı üretilmiş. Gündüz çorbası gün içerisinde tok kalmanızı vaad ediyor. Gece çorbası ise yağları hapsederek vücuttan atılmasını sağlıyor.

Gündüz çorbasının içerisinde Domates, brokoli, kereviz, enginar, havuç, bezelye, pırasa, karabuğday, kırmızı biber, ıspanak, sarımsak ve soğan tozu, dere otu, kinoa, elma sirkesi tozu, mısır Unu, zencefil, yulaf unu, zerdeçal, et suyu aroması ve tuz bulunmaktadır.
Gece çorbasının içerisinde ise; beyaz lahana, kereviz, karabuğday, yeşil fasulye, brüksel lahanası kurusu tozu, et suyu aroması, zerdeçal, Havuç, soğan ve sarımsak tozu, tuz, konjac, nane, L-Carnitine, keten tohumu, yulaf unu, elma sirkesi tozu, mısır unu ve zencefil bulunmaktadır.

Nasıl kullanılır?
1 bardak içme suyunu kaynatın. Kaynayan suyu bir fincana boşaltın ve 1 paket sebze form çorbası koyup, karıştırın. Sıcak olarak için.

NOT: Dozunda kullanmak gerekir. Faydalı olup olmadığı ise tartışmaya açıktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir