Pastacılık Yağı Nasıl Yapılır?

Biskin yağı da denen pastacılık margarinini her yerde bulmak zor. Aslında bu yağı mükemmel kurabiyeler ortaya çıkarabilmek için evde kendimiz yapabiliriz. Kurabiyeyi yapmadan bir gün önce hazırlıkları yapmanız gerekiyor. Önce margarini eritip, ılıtıp buzdolabında bekletmeliyiz. Ertesi gün buzdolabından çıkarıp, yağın alında kalan suyu süzmemiz gerekiyor. Artık kullanıma hazır demektir.
Margarinlerin içinde su olduğu için kurabiyeler pişirirken yayılıyor. Biskin kurabiyelerin görüntüsünün pastaneden alınmış gibi olmasına yardımcı olur. Misafirleriniz hazır sanacaklar. Siz de keyfinize bakacaksınız.
Bir takipçimiz değerli yorumunu bizimle paylaştı:
“Yukarıdakini aynen uyguladım margarini erittim sonra beklettim yağ katılaştı sonra dahada sertleşmesi için buzdolabında beklettim(buzluk değil ! ) iyice sertleşen yağ kabının dibine suyu ve margarin içindeki krema sütü çöktü suyu süzdüm dibindeki krema ve sütüde kaşıkla sıyırıp attım. bu işlemi en az 3 kez uyguladım. Tek seferde yapıldığı zaman su ve süt kremasının hepsi bırakmıyor çıkmıyor. Bu nedenden dolayı bu işlemi en az 3 kez uygulayın. tamamen birebir orijinal pastahane kurabiyesi oluyor hanımlar bilginize.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir