Parmak Arası Terlik Modası

Parmak arası terliklerin modası hiç geçmiyor. Büyük küçük, kadın erkek demeden herkes bu terlikleri bir kez giydiğinde bir daha vazgeçemiyor. Bunun nedeni, terliklerin çok rahat olması. Giyildiği zaman ayakta yokmuş hissini veren terlikler yaz günlerinin en trend parçası. Plajlarda binlerce olması bir yana, şehir yaşamında da tercih ediliyor.

Erkekler iş yerlerinde giyemeseler de kadınlar için bu geçerli değil. Çünkü öyle modeller var ki şıklıktan ödün vermeden rahatlık sağlıyor. Ayakların hava alması maksimum seviyede oluyor. Tabi bu terliklerin de ortopedik olması gerekli. Her fiyata bulunabileceği gibi ucuz olanlarından kaçınmak gerekli. Çünkü kötü bir terliğin ayağa vereceği zararlar çok.

Özellikle küçük çocuklara parmak arası terlik giydirmekten kaçınmak gerekiyor. Ayağı iyi sarmadığı için ayağın şeklini bozabiliyor. Çocuğun içe basmasına neden olabiliyor. Bu nedenle çocuklara daha sağlam ayakkabılar giydirilmeli.

Gelelim farklı modellere..

Bu model en çok tercih edilenlerden biri. Sokakta, davetlerde bile giyilebiliyor. Ancak giyilen nasıl model olursa olsun ayak bakımı şart. Yoksa görüntü kirliliği oluşabilir.

parmak-arasi-sandaletpembe-parmak-arasi-terlik

Daha süslü olan sandalet tarzı modellerle de davetlere gidilebilir. Taşlı modeller çok şık duruyor.

büyük-taşlı-parmak-arası-terlik-modeli-suslu fiyonklu-parmak-arasi-terlik suslu-degisik-parmak-arasi-terlik tasli-parmak-arasi-terlik

 

Parmak arası giyen erkekler bazıları tarafından hoş görülmese de bunlardan vazgeçemeyen erkekler de çok. Neticede rahatlık onların da hakkı.

parmak-arasi-terlik-giyen-erkekler

 

2 yorumlar

  1. Nasil siparis verebilirim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir