Melikhan Sağlam Kimdir? Melis Sağlam Erkek Hali

Youtube için çektiği videolarla tanınan Melikhan Sağlam, kılıktan kılığa girerek herkesin beğenisini kazanıyordu. Yaptığı dizi parodilerini YouTube üzerinden yayınlayarak takipçilerine takipçi katıyordu. Bir süredir video yayınlamayan Sağlam, cinsiyet değiştirdiği haberini sosyal medya hesabından paylaşarak herkese ilan etti. Geçirdiği ameliyatların ağrılı etkilerinden dolayı hastanede olduğunu ve iyileşmeye çalıştığını anlattı. Yeni adının ‘Melis’ olduğunu açıklayan Melikhan Sağlam son haliyle gündeme geldi.

melikhan saglam erkek hali

Melikhan Sağlam neden cinsiyet değiştirdi?

Müge Anlı, Hürrem, Ferhunde gibi ünlü karakterlerin parodi videolarıyla dikkatleri çeken Sağlam, sıkça kadın kılığına giriyordu. Kadın olduğu karakterleri kendine çok yakıştırıyor, birbirinden güzel makyajlar yapıyordu. Artık kadın olmak istemesi, bunlardan dolayı takipçilerini pek de şaşırtmadı. Melikhan Sağlam şu anda 29 yaşındadır. Aslen Samsunludur.

melikhan melis saglam

Melikhan Sağlam “Sizin de uzun zamandır tahmin ettiğiniz gibi cinsiyet değiştirme sürecimdeydim ve sonunda bu süreci tamamladım. Çocukluğumdan itibaren farklı olduğumu ve içerisinde bulunduğum bedene ait olmadığımı hissediyor ve biliyordum artık bu süreci tamamlayarak yıllar önce aynaya bakıp kendisini farklı hayal eden Melikhan’ a borcumu ödedim” dedi.

melikhan melis saglam

Sakallarıyla barışık olduğu paylaşımlarından anlaşılan Sağlam, girdiği kadın tiplemeleri yüzünden sık sık sakallarını kesmek zorunda kalıyordu.

melikhan saglam melis saglam 1

Melikhan olduğu dönemlerde ailevi sıkıntılar yaşadığını, kendisini babaannesinin büyüttüğünü anlatıyor. Küçüklüğünden beri hep kibar bir erkek olduğu için eleştirildiğini de sözlerine ekliyor.

melikhan saglam melis saglam 2

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir