Kızılay Erzincan Mı Afyon Mu, Farkı Nedir?

Güvenilir marka olan Kızılay maden suları, televizyon reklamlarıyla dikkatleri çekmeyi başardı. Kızılay içecek ürünlerinin satışlarından elde edilen gelirlerin tamamının Kızılay’a aktarıldığı ve insani yardım faaliyetlerinde kullandığı söyleniyor. Piyasada Erzincan ve Afyon isimleriyle satışa sunulan maden suyu, alıcısının karar vermesini zorlaştırıyor. İkisi de aynı marka, aynı şişe görünümü ve renkte.

kizilay erzincan afyon farki

Kızılay Afyonkarahisar mı, Kızılay Erzincan mı?

Kızılay Erzincan ile Afyonkarahisar‘ın farkının ne olduğu merak ediliyor. Kızılay Erzincan’ın içerdiği magnezyumun kalp ve kas sağlığına, Kızılay Afyonkarahisar’ın zengin mineralleri ile sindirime iyi geldiği marka tarafından söyleniyor. Üzerinde Afyonkarahisar yazan ürünün içeriğinde bol miktarda mineral olduğu yazıyor. Erzincan’da ise magnezyum bakımından bir zenginlik sözkonsu. Yani şikayetiniz ne ise ona uygun olan şehri seçerek içmeye başlayabilirsiniz.

Kalsiyum: Kemik ve diş sağlığı, kan pıhtılaşması, sinir uyarılarının iletimi
Magnezyum: Kalp sağlığı, kas ve sinir sağlığı ve enerji üretimi
Sodyum: Su-elektrolit dengesi, sindirim, asit-baz dengesi, uyarı iletimi
Potasyum: Hücre metabolizması, su dengesi
Florür: Diş ve kemik sağlığı
İyodür: Troid bezi fonksiyonları
Klorür: Su-elektrolit dengesi, sindirim
Bikarbonat: Sindirim, asit-baz dengesi
Sülfat: Sindirim safra kesesi ve fonksiyonların uyarılması; bikarbonat, sindirimde özellikle mide fonksiyonlarını destekler ve hem midede hem kanda asit baz dengesinde rol oynar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir