Farah Zeynep Abdullah Kimdir, Nereli, Boyu Kaç, Kaç Yaşında?

Oynadığı dizi ve filmerle ve ismiyle dikkat çekmeyi başaran Farah Zeynep Abdullah kimdir ? son olarak Masumlar apartmanı dizisindeki performansı ile ve Dj Artz ile ilişkisi ile gündem oldu. Ünlü oyuncu ile ilgili tüm bilinenleri sizler için araştırdık.

farah zeynep abdullah kimdir nereli boyu kac kac yasinda

Farah Zeynep Abdullah yaş yaşında ? 17 Ağustos 1989 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. 2021 yılı itibariyle de 32 yaşındadır. Daha çok küçük yaşlarda tiyatro ve müziğe karşı bir ilgi duymuştur. 2006 yılında babasının iş durumu sebebiyle İngiltere’de yaşadı. Lise eğitimini ise Türkiye’de İstanbul Saint Michel Fransız Lisesi’nde başladı ancak birinci sınıfta İngiltere’ye giderek burada devam etmek durumunda kaldı. İngiltere’de ise Fransızca, tiyatro, medya ve fotoğrafçılık gibi birçok ders alma fırsatı yakaladı. İsminin yabancı olması nedeniyle çok dikkat çeken Farah Zeynep Abdullah nereli ? Babası Arap kökenli, annesi ise Boşnak kökenlidir. Farah Zeynep Abdullah boyu kaç olduğu en çok merak edilenler arasında olup boyu 1.60’tır.

Oyunculuk üzerine kariyer yapmak için üniversite kaydını dondurmuştur. Farah Zeynep, üniversiteye başlamaya hazırlanırken “Öyle Bir Geçer Zaman ki” isimli dizi için teklif geldi. İngiltere’ye, okuluna dönmesine üç gün kala deneme çekimlerinde başarılı bulunmuş ve Aylin rolüne seçildiği haberi gelmiştir. Bu dizide dizide dört çocuklu bir ailenin ikinci çocuğu olan Aylin’i canlandırmıştır.

Daha sonra Yılmaz Erdoğan’ın filmi Kelebeğin Rüyası’nda oynadı. Bu filmde başrolleri Kıvanç Tatlıtuğ ve Mert Fırat ile birlikte paylaşmıştır. 2014 yılında ise Star TV’de yayınlanan Kurt Seyit ve “Şura” adlı dizide başrol oynamıştır. Çağan Irmak’ın yönettiği 2014 yılının en başarılı filmlerinden olan Unutursam Fısılda filminde Hümeyra’nın da oynadığı Hatice (Ayperi) karakterinin gençliğini canlandırmıştır. Ayrıca oyuncu Barbie Prenses ve Rockstar animasyon filmindeki Prenses Azra’yı seslendirmiştir. Son olarak da Masumlar Apartmanı adlı dizide yer almış ve çok fazla ağır geldiği gibi bir gerekçe ile de bu rolünden de ayrılmak istediği haberi yayılmıştır.

Daha önce rol aldığı filmler;

2021 Masumlar Apartmanı – İnci
2010-2012 Öyle Bir Geçer Zaman ki – Aylin Akarsu Talaşoğlu
2014 Kurt Seyit ve Şura – Şura
2013 Kelebeğin Rüyası – Mediha Sessiz
2014 Bi Küçük Eylül Meselesi – Eylül
2014 Unutursam Fısılda – Ayperi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir