Evde Mor Renk Kullanımı

Evlerinizde değişiklik istiyorsanız hep aynı renklerden sıkıldıysanız mor renge ne dersiniz? Sevmeseniz de bir düşünün isterseniz.

Evinizin ve iş yerinizin güneydoğu köşesi Feng Shui kurallarına göre maddi bereket köşesidir. Bu bölümde yapacağınız bazı küçük değişikliklerle şansınızı ve zenginliğinizi arttırabilirsiniz. Evinizin güneydoğusunu mor renge boyayın ya da bu köşede mor objeler kullanın. (mum, süs eşyası gibi) Ancak uygulamalarınızı yapmadan önce bu yöndeki odayı iyice temizleyin ve bu şekilde eski enerjilerden kurtulun.

moryatakodasi

Mor renk, ruhsal enerjiyi ve hayal gücünü harekete geçirip sezgilerin yanı sıra düşünce gücünü de arttırmakta, bu nedenle de verimli çalışmalar yapılmasını sağlamaktadır. Bir başka deyişle mor, gerçekleşmesi zor olan yaratıcı fikirlerin yaratılmasına yol açan bir renktir. Örneğin Chopin’in o eşsiz bestelerini perdeleri dâhil tamamen mor renge boyalı bir odada yaptığı bilinmektedir.

Söz gelimi geniş yüzeylerde mor renk kullanıldığında, bu yüzeyler büyüklük ve ihtişam duygusu yaratmakta ve bu duygu o kadar ileriye gitmektedir ki, insanda adeta bir eziklik duygusu uyandırabilmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir