Bere Uzmanı Esra Ertekin

El emeği olan ürünlere ne kadar değer verdiğimizi biliyorsunuz. Bir de kadın eli değince her şey paha biçilemez bir hale geliyor. Rengarenk iplerle örgü örmeyi bilmek başlı başına bir altın bileziktir. Elinde bir altın bileziği olan kadının sırtı yere gelmez. Kendi ayakları üzerinde durabilen kadınları, girişimci kadınları sonuna kadar destekliyoruz.

Bebek bereleri örmeyi yaşam tarzı haline getiren Esra Ertekin’i size tanıtmak istiyoruz. İlk kez kendi yeğenine bebek beresi örmüş ve başarılı da olunca çevresinin desteğini alarak Instagram üzerinde yaptığı ürünleri satmaya karar vermiş. Instagram kullanıcı adı “bebekbereleri” olan Esra Hanım, 1990 yılında Antalya’da doğar. Ankara Üniversitesi Nakış Öğretmenliği bölümünü okur.

Onun için bere ve bebek patikleri örmek adeta bir aşk. Ördüklerinden hiçbirini birbirinden ayıramıyor ve hepsini çok seviyor. Ömrü oldukça da örmeye devam edeceğini söylüyor.

Berelerin modellerine bakacak olursanız ne kadar özgün modeller olduğunu görürsünüz. Başka bir yerde bulamayacağınız ürünlere imza atıyor. “Siz hayal edin, o örsün.” Hiç örülmemiş karakterleri bile bebek berelerinin üzerine işliyor.

İşte o modellerden bazıları.. Büyük halleri için resimlerin üzerine tıklayabilirsiniz.

Ona hayatında başarılar diliyoruz. Görüş ve önerileriniz için sayfanın alt kısmına yorum yapabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir