Zeynep Bastık ile Tolga Akış evlendi

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, üç yıldır birlikte olduğu Tolga Akış ile evlendi. Çeşme’de nikah masasına oturan çiftin düğününe birçok ünlü isim katıldı. 27 yaşındaki Bastık ile 37 yaşındaki Akış hayatlarını birleştirdi. Akış, reklamcı ve aynı zamanda menajeri olarak hayatına devam ediyor. Bastık, düğünde üç farklı gelinlik giydi. Murat Dalkılıç ve İskender Paydaş, düğünün ardından sahne aldı.

Zeynep Bastık’ın gelinliği oldukça sade ve şıktı. İnce topuklu ayakkabıları, narin vücudu ile bütünleşmiş gibi bir uyum sağlıyordu. Abartılı, taşlı gelinlik modellerinden kaçındığı her halinden belli oluyordu.

zeynep bastik gelinlik

zeynepbastikevlendi

Bekarlığa veda partisi yapıldı
İkili, nikah öncesi bekarlığa veda partisi düzenledi. Alaçatı’daki bir otelde düzenlenen davete birbirinden ünlü isimler katıldı. Eğlenceli kareler de sosyal medyadan paylaşıldı. Bastık ve Akış, akşam da partiyi sürdürdü. Çift, yakın dostlarına önce yemek verdi, ardından da müzik eşliğinde eğlendi.

zeynepbastik bekarligaveda

Bastık: “Hiç romantik değilim. Hayatımda bir defa aşık olmuşum ya da olmamışımdır. Aşk sözleri de yazıyorum ama özlem duyduğum için. Birine deliler gibi aşık olup, onun için şarkı yazmak nasıl olurdu diye düşünüp yazdığım birkaç parça var. Bazıları da, ‘Off gerçekten böyle hissediyor olsam ya…’ diye yazdığım şeyler. Bana samimi geliyor aslında çünkü özlem duyuyor ve bir gün yaşamayı istiyorsun.” dedi.

Tolga Akış kimdir?
Tolga Akış 1984 yılında Bursa’da doğdu. Üniversite için geldiği İstanbul’da erken yaşta çalışmaya başladı. TV prodüksiyonu ile başlayan kariyerine 2005-06 Rock And Coke Festivali’nde çalışarak devam etti.
İstanbul Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Çeşitli ajanslarda uzun yıllar görev yaptı ve şu an 2017 yılında kurduğu bir dijital ajans şirketini yönetiyor. Bir süredir şarkıcı ve oyuncu Zeynep Bastık ile birlikte olan Tolga Akış 7 Temmuz 2021 tarihinde güzel sanatçı ile nikah masasına oturdu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir