Zena Ercan Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Son çıkardığı +18 absürt bir ismi olan şarkı ile Spotify viral listesinde yer almayı başaran ve öncesinde olduğu gibi yeniden merak edilen isimlerden olan Zena kimdir ? şarkıcı hakkındaki tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

zena ercan kimdir nereli kac yasinda

+18 isimli şarkıdan daha önce de popüler hale gelen Gerizekalısın, Bambidi bam bam, Kaşar sevmiyorum, S.Git, Soviet raşşa Canı beni, Sailor Pluto, Çöpte, Salatalık, Neden gibi şarkıları mevcuttu. Zena nereli ? +18 enteresan şarkılar yapan ve dikkat çekmeyi başaran bir şarkıcı. Çok fazla hakkında bilgi bulunmuyor hakkında. Zena kaç yaşında ? gibi bilgiler de bulunmuyor.

Kendi yazdığı biyografisi ise enteresan ve komik. Adım Zena, parodi şarkılar meme rap falan yaptım daha önce, hepsi viral oldu. sonra normal şarkılar yaptım onlar viral olmadı kendi çapında dinlendi. youtube kanalım var 142bin+ aboneli + Tiktok ünlüsü (100k +) xddd ve instagram fenomeniyim, doğduğum günden beri herkes beni parmakla gösteriyor. müzik dışında oyunculuk, dijital tasarım, içerik üreticiliği fln yapıyorum. içerik işinin yeri geliyo ithalat ve ihracatını da yapıyorum, mesela tiktokta doja cat’in şarkılarını kendi tarzımda söyledim, global viral oldu. bu kadar. bize geçelim dicem ama annemle yaşıyorum.

Siz de zena isimli şarkıcı hakkında bildikleriniz varsa yorumlar kısmında herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir